Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

Türkiye’nin Akdeniz Bölgesi’nde bulunan Muğla’nın ilçesi olan Fethiye; sahip olduğu doğal güzellikleri ve antik kentleri ile ülkemizin en çok talep gören turizm yerlerinin arasında bulunuyor. Masmavi koyları ve çam ağaçları ile görenleri adeta büyüleyen Fethiye mavi bayraklı plajları ve muhteşem doğası ile yaz aylarında en doğru rotalardan biri.

Antik çağlardan günümüze uzanan tarihi ile de görenleri büyüleyen Fethiye’de konaklama için de birçok alternatif bulunuyor.  Fethiye seyahatinizi planlamadan önce sizin için hazırladığımız Fethiye En İyi 26 Otel listesini okuyarak size en uygun konaklama seçeneğini kolaylıkla bulabilirsiniz.

Not: Bu yazımızı okuduktan sonra Fethiye en iyi restoranlarını keşfetmek için « Fethiye Restoran » yazımıza bakmayı unutmayın.

Fethiye’de En İyi 26 Otel Listesi

1. Jiva Beach Resort

Jiva Beach Resort, Muğla Dalaman Havaalanı’na 50 kilometre uzaklıkta yer alan otel Çalış Plajı’nda deniz kenarında konumlanıyor. Yaz tatili için Fethiye’yi seçen yerli ve yabancı turistlere uygun olan otelin kendine ait plajı, havuzu ve SPA Merkezi ziyaretçilerine konforlu bir tatil imkanı sunuyor.

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemek servisinin olduğu otelin a la carte restoranlarında da dünya mutfağından, Uzak Doğu yemeklerine kadar birçok lezzeti tadabilirsiniz. Çocuk havuzu, çocuk kulübü ve çocuk bakıcısı olanakları da bulunan otel çocuklu aileler için de oldukça uygun.

Balayı Odası, Aile Odası ve Suite Aile Odası seçenekleri ile misafirlerini ağırlayan otelin odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, çay/kahve düzeneği, mini bar, kasa, makyaj aynası, koltuk ve masa bulunuyor. 24 saat resepsiyon hizmeti bulunan otel, denize sıfır konumu ve olanakları ile dikkat çekiyor.

Jiva Beach Resort – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Jiva Beach Resort – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

2. Tui Blue Sensatori Barut Fethiye

Tui Blue Sensatori Barut Fethiye, Muğla Dalaman Havaalanı’na 45 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Fethiye’nin Çalış mevkiinde bulunan otel denize sıfır konumu ve uzun sahili ile dikkat çekiyor. Yaz tatili için uygun olan Fethiye otellerinden biri olan tesis; Ultra Her Şey Dahil hizmeti ile misafirlerini ağırlıyor.

Çocuk oyun alanları ve çocuk kulübü ile küçük misafirlerine de eğlence sunan otelin yetişkin misafirleri için de; jet ski, parasalling, rüzgar sörfü, dalış, kano ve yoga dersleri var. Superior Oda, Aile Odası ve Standart Oda seçenekleri sunan otelin odalarının hepsinde; LCD TV, kablosuz internet, klima, saç kurutma makinesi, gardırop, kasa, mini bar, oturma alanı, makyaj aynası ve çay/kahve seti bulunuyor. 24 saat resepsiyon hizmeti bulunan otel aynı zamanda balayı oteli olarak da hizmet veriyor.

Tui Blue Sensatori Barut Fethiye – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Tui Blue Sensatori Barut Fethiye – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

3. Hillside Beach Club

Hillside Beach Club, Fethiye’nin mayi bayraklı muhteşem koylarından biri olan Kamelya Koyu’nda hizmet veriyor. Masmavi denizi ve çam ormanları ile misafirlerine tadına doyulmaz bir deniz tatili deneyimi yaşatan Hillside Beach Club’da sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis ediliyor.

Alakart restoranlara da sahip olan otelde birbirinden lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Çocuk kulüpleri, çocuk havuzları ve oyun alanları ile çocuklu aileler için de imkanlar sunan otel her yaştan misafire hitap eden Fethiye otellerinden biri.

Deniz ve orman manzaralı odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, masa, mini bar, kasa bulunun otel sade ve şık döşenmiş odalarında misafirlerini ağırlıyor. Evcil hayvan kabul edilmeyen otelde; market, güzellik merkezi ve araç kiralama hizmetleri de bulunuyor.

Hillside Beach Club – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Hillside Beach Club – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

4. Sundia By Liberty Ölüdeniz

Sundia By Liberty Ölüdeniz, Ölüdeniz’de bulunan otel Fethiye’nin dikkat çeken plajlarından biri olan Belcekız Plajı’na yürüme mesafesinde yer alıyor. SPA olanaklarına sahip olan otelin, açık yüzme havuzu ve spor salonu da mevcut. 24 saat resepsiyon hizmeti bulunan otelin kendine ait plaj alanı da bulunuyor.

Fethiye’nin muhteşem doğasında deniz tatili yapmak isteyen yerli ve yabancı turistler için uygun olan otele evcil hayvan kabul edilmiyor.Triple Oda, Supreior Oda ve Aile Odası seçenekleri olan otelin odalarının hepsinde; LCD TV, klima, kablosuz internet gardırop, saç kurutma makinesi, mini bar, kasa ve gardırop mevcut.

Sundia By Liberty Ölüdeniz – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Sundia By Liberty Ölüdeniz – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

5. Yacht Classic Hotel

Yatch Classic Hotel, Dalaman Havaalanı’na 55 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Sahil kenarında bulunan otel; güneşlenme terası, açık havuzu ve özel plaj alanı ile deniz tatili için gereken tüm olanaklara sahip olan Fethiye otellerinden.

24 saat resepsiyon hizmeti bulunan otelde; havaalanı servisi, çamaşırhane, ütü ve kuru temizleme hizmetleri ek ücret karşılığında servis ediliyor. SPA olanaklarına da sahip olan otel oda kahvaltı konseptiyle misafirlerini ağırlıyor aynı zamanda restoran bölümü de olan otel zengin bir menüye sahip.

Standart Oda, Superior Oda, Deluxe Oda ve Suite Oda seçeneklerinin olduğum otelin odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, mini bar, kasa ve çay/kahve düzeneği var. Evcil hayvan kabul edilmeyen otelin kendine ait otopark alanı da bulunuyor.

Yacht Classic Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Yacht Classic Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

6. Alesta Yacht Hotel

Alesta Yacht Hotel, Fethiye yat limanına yakın konumda bulunan otel gezilecek yerlere olan yakınlığı ile de Fethiye’yi keşfetmek isteyen ziyaretçiler tarafından tercih edilebilir Fethiye otellerinden bir diğeri.

Açık havuza ve özel plaja sahip olan otelde; masaj, sauna, hamam olanakları da var. Yamaç paraşütü, dalış ve tekne turu aktiviteleri de düzenleyen otelin araçlı misafirleri için kendine ait otopark alanı da mevcut.

Standart Oda, Deluxe Oda ve Suite Oda seçenekleri bulunan otel oda kahvaltı konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. LCD TV, klima, kablosuz internet, saç kurutma makinesi, gardırop, oturma alanı, mini bar ve kasa bulunan sade döşenmiş odalarında ziyaretçilerine konaklama imkanı sunuyor.

Alesta Yacht Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Alesta Yacht Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

7. Infinity Ruby Hotel

Infinity Ruby Hotel, yaz aylarında tatil için Fethiye’yi tercih eden yerli ve yabancı turistler için uygun seçeneklerden biri olan otel açık havuza ve terasa sahip.  24 saat resepsiyon hizmeti bulunan otelde; çamaşırhane, ütü ve kuru temizleme hizmetleri için ek ücret talep ediliyor. Oda kahvaltı konsepti bulunan otelin kapalı ve açık alanlarda restoranları da mevcut.

Deluxe Oda, Triple Oda ve Balayı Odası seçeneklerine sahip olan otelin tüm odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, saç kurutma makinesi, gardırop, masa, makyaj aynası ve mini bar mevcut.

Infinity Ruby Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Infinity Ruby Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

8. Atapark Hotel

Atapark Hotel, Fethiye’de yat limanında yer alan otel 67 odası ile hizmet veriyor. SPA alanında bulunan; hamam, sauna ve buhar odası ile günün yorgunluğunu atabileceğiniz otelde spor salonu da bulunuyor. Açık havuzu ve bahçesi ile yaz sıcaklarında misafirlerine serinleme imkanı sunan otelin 24 saat resepsiyon hizmeti de var.

Oda kahvaltı konseptiyle hizmet veren otelde bulunan restoran kısmında da lezzetli menüler sunan otelin; Standart Oda ve Deluxe Oda seçenekleri var. Deniz manzaralı odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, mini bar, kasa, makyaj aynası ve çay/kahve düzeneği bulunuyor.

Atapark Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Atapark Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

9. Yacht Boheme Hotel

Yacht Boheme Hotel, Karagözler’de merkezi konumda yer alan tesis misafirlerine doğa ile iç içe bir konaklama imkanı sunuyor. Yüzme havuzu bulunan otelin; güneşlenme terası, bahçesi de var. SPA merkezi ile de misafirlerine dinlenme fırsatı veren otelde 24 saat resepsiyon hizmeti bulunuyor. Kendine ait otopark alanı bulunan otelde; havaalanı transferi, çamaşırhane, ütü ve kuru temizleme hizmetleri için ek ücret talep ediliyor.

Comfort Oda, Deluxe Oda ve Classic Oda seçenekleri bulunan otelin odalarının hepsinde; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, kasa, mini bar, oturma alanı mevcut. Evcil hayvan kabul edilmeyen otelde oda kahvaltı konsepti ile konaklama yapılıyor.

Yacht Boheme Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Yacht Boheme Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

10. Remer Hotel

Remer Hotel, Fethiye’de Çalış mevkiinde yer alan otel yeşillik içindeki bahçesiyle dikkat çekiyor. 50 odasıyla hizmet veren otel masmavi denizi ile tercih edilen Çalış Plajı’na yürüme mesafesinde yer alıyor. Açık havuzu bulunan Remer Hotel sade dekorasyonlu odaları ile misafirlerine rahat bir konaklama imkanı sunuyor. 24 saat resepsiyon hizmeti bulunan otele evcil hayvan kabul edilmiyor.

Standart Oda ve Aile Odası seçenekleri bulunan otelin odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, mini bar, kasa, makyaj aynası bulunuyor.

Remer Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Remer Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

11. Dove Apart Otel

Dove Apart Otel, Dalaman Havaalanı’na 47 kilometre uzaklıkta yer alan otel ev konforunda konaklama yapmak isteyen yerli ve yabancı turistler için uygun olan Fethiye otelleri arasında bulunuyor. Çocuk havuzu ile çocuklu aileler için de uygun olan otel aynı zamanda hayvan dostu olmasıyla da tercih edilebilir.

Çift Kişilik Oda ve Triple Oda seçenekleri bulunan otelin odalarının hepsinde; LCD TV, kablosuz internet, klima, saç kurutma makinesi, gardırop, makyaj aynası, mini bar, çay/kahve düzeneği bulunuyor. Açık büfe kahvaltı servisi olan otelin kendine ait otopark alanı da mevcut.

Dove Apart Otel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Dove Apart Otel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

12. Denizyıldızı Otel

Denizyıldızı Otel, Fethiye merkezde yer alan otelin sahile uzaklığı 300 metre. Yıl boyu hizmet veren Fethiye otellerinden olan toplamda 26 odaya sahip. Merkeze yakınlığı ile Fethiye’yi gezmek isteyen ziyaretçilere avantaj sağlayan otelde 24 saat resepsiyon hizmeti bulunuyor.

Çift Kişilik Oda, Twin Oda ve Triple Oda seçeneklerine sahip olan otelin odalarında; TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi bulunuyor. Evcil hayvan kabul edilmeyen otelde oda kahvaltı konsepti mevcut.

Denizyıldızı Otel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Denizyıldızı Otel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

13. Harman Otel

Harman Otel, Çalış Plajı’na yürüme mesafesinde bulunan otel Fethiye’de yıl boyu hizmet veren otellerden biri. Açık havuzu ile misafirlerine sıcak havalarda serinleme imkanı sunan otelde sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis ediliyor.

Sade bir anlayışla dizayn edilmiş odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, makyaj aynası ve mini bar bulunuyor. Toplamda 61 odası ile hizmet veren otelin bahçe kısmında da yaz günlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Harman Otel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Harman Otel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

14. Hotel Kerim

Hotel Kerim, Çalış Plajı’na olan yakın konumu ile yaz tatili için Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı turistlere uygun olan Fethiye otellerinden bir diğeri. Çocuk havuzu ile çocuklu aileler tarafında tercih edilebilir olan otelde açık yüzme havuzu da var. 24 saat resepsiyon hizmeti bulunan otelin kendine ait otopark alanı da bulunuyor.

Bazı odalarında deniz manzarası olan otelin tüm odalarında; LCD TV, kablosuz internet, klima, saç kurutma makinesi, gardırop bulunuyor. Evcil hayvan kabul edilmeyen otelin bar ve restoran bölümü de mevcut.

Hotel Kerim – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Hotel Kerim – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

15. Blueberry Boutique Hotel

Blueberry Boutique Hotel, Fethiye’nin Çalış mevkiinde bulunan otel sahip olduğu toplantı salonu ve konumu ile hem iş hem de gezi seyahatleri için uygun olan Fethiye otelleri arasında yer alıyor. Hamam, sauna, spor salonu ve buhar odası ile misafirlerine konforlu bir tatil imkanı sunan otelin odalarının bazılarında ise SPA küveti bulunuyor.

Kapalı ve açık havuzu olan otel oda kahvaltı konsepti ile hizmet veriyor. Standart Oda’larında; LCD TV, kablosuz internet, klima, gardırop, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, masa, mini bar ve kasa bulunan otele evcil hayvan kabul edilmiyor.

Blueberry Boutique Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Blueberry Boutique Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

16. Orka World Hotel & Aqua Park

Orka World Hotel & Aqua Park, Ölüdeniz’de yer alıyor. Her yaştan misafir için aktiviteler sunan otel bölgenin en büyük su parkına ücretsiz giriş imkanı sağlıyor. Çocuklu aileler için de uygun olan otellerden biri olan Orka World Hotel & Aqua Park’ta sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis ediliyor.

Konforlu odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, kasa  ve mini bar bulunan otelde 24 saat resepsiyon hizmeti de var.

Orka World Hotel & Aqua Park – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Orka World Hotel & Aqua Park – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

17. Nevada Hotel & Spa

Nevada Hotel & Spa, Fethiye’nin Çalış mevkiinde bulunan otel denizden 300 metre uzaklıkta yer alıyor. Açık havuzu ile halk plajına giriş imkanı sağlayan otelde yarım pansiyon hizmeti bulunuyor. Sahip olduğu SPA olanakları ile ziyaretçilerine günün yoğunluğunu unutturan otel de minik misafirleri için çocuk havuzu da bulunuyor.

Bahçe manzarasına sahip Standart Oda’larında hizmet veren otelin odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, saç kurutma makinesi, gardırop, mini bar, makyaj aynası ve kasa bulunuyor. 24 saat resepsiyon hizmeti bulunan otelde restoran ve bar bölümleri de mevcut.

Nevada Hotel & Spa – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Nevada Hotel & Spa – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

18. Ece Saray Marina Resort

Ece Saray Marina Resort, mavi ile yeşilin iç içe geçtiği bir atmosferde misafirlerini ağırlayan otel konforlu odaları ve sahip olduğu imkanlar ile ziyaretçilerine unutulmaz bir deniz tatili sunuyor. Açık havuzunun yanı sıra; hamam, sauna, buhar odası ve mesaj seçeneklerine de sahip olan otelde 24 saat resepsiyon hizmeti bulunuyor.

Standart Oda ve Suite Oda seçenekleri bulunan otelin tüm odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, mini bar, makyaj aynası, saç kurutma makinesi ve çalışma masası yer alıyor. Evcil hayvan kabul edilmeyen otelin kendine ait otopark alanı da mevcut.

Ece Saray Marina Resort – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Ece Saray Marina Resort – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

19. Hotel Delta

Hotel Delta, Fethiye’de yer alan bir diğer konaklama seçeneği. Sahil kenarında yer alan konumu ile yaz tatili için Fethiye’yi seçen yerli ve yabancı turistler için uygun otellerden biri olan Hotel Delta; misafirlerine halk plajına giriş imkanı sağlıyor. Çamaşırhane, ütü ve kuru temizleme hizmetlerinin ek ücret karşılığında servis edildiği otelde 24 saat resepsiyon hizmeti bulunuyor.

Standart Oda, Çift Kişilik Oda ve Twin Oda seçenekleriyle hizmet veren otelin odalarında; LCD TV, kablosuz internet, saç kurutma makinesi, klima, gardırop, makyaj aynası, çalışma masası, mini bar ve kasa bulunuyor.

Hotel Delta – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Hotel Delta – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

20. Hotel Vanilla

Hotel Vanilla, Çalış Plajı’na yürüme mesafesinde bulunan otel sahip olduğu bahçesi ve açık havuzu ile yaz tatili için tercih edilebilir Fethiye otelleri arasında yer alıyor. 20 oda sayısıyla hizmet veren otelde bulunan çocuk havuzu çocuklu aileler için de rahatlık sağlıyor.

Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren otelin Standart Oda ve Triple Oda seçenekleri bulunuyor. Odalarının hepsinde; LCD TV, kablosuz internet, klima, gardırop, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, çalışma masası, mini bar, kasa mevcut.

Hotel Vanilla – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Hotel Vanilla – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

21. Minu Hotel

Minu Hotel, merkezde yer alan otel, Fethiye’yi gezmek isteyen ziyaretçiler için konumu ile avantaj sağlıyor. Sahil kenarında yer alması sebebiyle deniz tatili için de uygun Fethiye otellerinden biri olan Minu Hotel’de 24 saat resepsiyon hizmeti bulunuyor.

Standart Oda, Deluxe Oda ve Superior Oda seçenklerine sahip olan otelin sade bir anlayışla dekore edilmiş odalarında; LCD TV, klima, kablosuz internet, saç kurutma makinesi, gardırop, makyaj aynası, masa, mini bar ve kasa bulunuyor. Evcil hayvan kabul edilmeyen otelin kendine ait otopark alanı bulunmuyor.

Minu Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Minu Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

22. Qs Cennet Life Otel Fethiye

Qs Cennet Life Otel Fethiye, sahile yürüme mesafesinde yer alıyor. Misafirlerine, halk plajından denize girme imkanı sağlayan otelde aynı zamanda açık havuz da bulunuyor. Minik misafirleri için oyun alanları da bulunan otel çocuklu aileler tarafından da tercih edilebilir. Sıcak havalarda bahçesinde ve terasında da misafirlerini ağırlayan otelde 24 saat resepsiyon hizmeti bulunuyor.

Oda kahvaltı konseptiyle hizmet veren otelin; Standart Oda, Deluxe Oda ve Suite Oda seçenekleri bulunuyor. Misafirlerine; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, mini bar, makyaj aynası ile masası olan odalarında konaklama imkanı sağlıyor.

Qs Cennet Life Otel Fethiye – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Qs Cennet Life Otel Fethiye – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

23. Yeniçeri City Otel

Yeniçeri City Otel, Fethiye’de merkezi bir lokasyonda bulunan otel Fethiye’yi keşfetmek isteyen yerli ve yabancı turistler için uygun olan Fethiye otellerinden biri. Çalış Plajı’na yürüme mesafesinde bulunan otelde kahvaltı açık büfe olarak servis ediliyor. 24 saat resepsiyon hizmetinin bulunduğu otelde; çamaşırhane, ütü ve kuru temizleme hizmetleri ek ücret karşılığında servis ediliyor.

Misafirlerine; deniz ve şehir manzarasına sahip odalarında konaklama imkanı sunan otelde; Standart Oda, Aile Odası, Superior Oda ve Comfort Oda seçenekleri mevcut. Sade ve şık döşenmiş odalarında; LCD TV, kablosuz internet, klima, gardırop, saç kurutma makinesi, mini bar, makyaj aynası ve çalışma masası bulunuyor.

Yeniçeri City Otel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Yeniçeri City Otel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

24. Casa Margot Hotel

Casa Margot Hotel, Fethiye Körfezi manzarasına sahip olan otel sadece 14 yaş ve üzeri misafirleri ağırlıyor. Şehrin gürültüsünden uzak sakin ve huzurlu bir tatil arayan ziyaretçiler için uygun olan Fethiye otellerinden olan Casa Margot Hotel’in; açık havuzu, barı, restoranı, saunası ve buhar odası da mevcut. 24 saat resepsiyon hizmeti bulunan otelde; havaalanı servisi, çamaşırhane, ütü ve kuru temizleme hizmetleri için ek cüret talep ediliyor.

Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren otelde; Classic Oda, Deluxe Oda, King Suite Oda seçenekleri mevcut. Misafirlerine; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, mini bar, kasa, makyaj aynası, çalışma masası bulunan odalarında konaklama imkanı tanıyan otele evcil hayvan kabul edilmiyor.

Casa Margot Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Casa Margot Hotel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

25. Pırlanta Hotel & Spa

Pırlanta Hotel & Spa, Dalaman Havaalanı’na 57 kilometre, Fethiye marinaya ise 450 metre uzaklıkta yer alıyor. 86 odasıyla hizmet veren otelin odaları deniz manzarasına sahip. Açık yüzme havuzu ve güneşlenme terası ile yaz tatilleri için uygun olan Fethiye otellerinden biri olan Pırlanta Hotel & Spa’da restoran bölümünde de lezzetli yemekler yiyebilirsiniz.

Sauna ve buhar odaları ile misafirlerine konforlu bir tatil imkanı sunan otelde; sabah kahvaltıları açık büfe olarak servis ediliyor. Standart Oda ve Deluxe Oda seçeneklerine sahip olan otelin odalarının hepsinde; LCD TV, klima, kablosuz internet, gardırop, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, çay/kahve düzeneği ve kettle bulunuyor.

Pırlanta Hotel & Spa – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Pırlanta Hotel & Spa – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

26. Mara Palace Otel

Mara Palace Otel, Fethiye marinada yer alıyor. Şehir merkezine yürüme mesafesinde bulunan otel; sauna, hamam ve buhar odası ile misafirlerine konforlu bir tatil imkanı sunuyor. Açık havuzu bulunan otel aynı zamanda sahip olduğu terası ile yaz ayarlarında misafirlerine serinleme imkanı tanıyor.

Çocuk havuzu ile çocuklu aileler tarafından da tercih edilebilir olan otele evcil hayvan kabul edilmiyor. LCD TV, klima, kablosuz internet, saç kurutma makinesi ve gardırop bulunan odalarında konaklama yapabileceğiniz otel oda kahvaltı konseptiyle hizmet veriyor.

Mara Palace Otel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel
Mara Palace Otel – Fethiye Otelleri – En İyi 26 Otel

Fethiye Otelleri

Kelebekler Vadisi ve Kabak Koyu ile popülerliği son yıllarda gittikçe artan Fethiye Muğla’nın en çok turist çeken turizm noktalarından biri. Özellikle yaz aylarında ziyaretçilerini mavi ve yeşilin hemen hemen her tonuyla buluşturan Fethiye’de; Ölüdeniz, Saklıkent, Kayaköy ve On İki Adalar görülmesi gereken yerlerin başında geliyor.

Fethiye hakkında daha fazla bilgi almak için Fethiye’de Gezilecek yerler ve Fethiye’de Ne Yenir yazılarımızı da inceleyebilirsiniz.

Mesaj bırak

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *