Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

Kocaeli, Marmara’nın en gelişmiş sanayi şehirlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ancak sadece sanayisiyle değil tarihi ve doğal güzellikleriyle de gezginlerin rotasında yer alan en önemli merkezidir. Özellikle de yaylaları, denize olan kıyıları ve yemyeşil ormanları turizm açısından Kocaeli’ni ön plana çıkarıyor.

Doğasıyla, tarihiyle ve gelişmiş sanayisiyle dikkat çeken Kocaeli, konaklamaya oldukça elverişli bir şehirdir. Ballı Kayalar Tabiat Parkı, Sapanca Gölü, Ormanya ve daha birçok doğal güzelliklere yakın oteli Kocaeli’nde bulabilirsiniz. Zira şehirde beş yıldızlı, bungalov ve butik otellere kadar pek çok lüks ve doğa oteli mevcuttur. Kocaeli’ne seyahat amacınız ve bütçenize göre kalmak istediğiniz otel türlerini belirleyebilirsiniz.

İzmit Kalesi başta olmak üzere Darıca Hayvanat Bahçesi ve birçok doğal ve tarihi güzellikleri şehirde gezebilirsiniz. Ayrıca bu yerlere yakın olan farklı türde konforlu oteller mevcuttur. Siz de Kocaeli’ni doyasıya gezmek ve tatilinizi renklendirmek için en iyi otellerden birini seçebilirsiniz. Zira Kocaeli’nin en iyi otelleri tatillerde sizlere en konforlu deneyimi sunacaktır.

Şehirde kalmaktan memnun olacağınız bütçenize ve aradığınız özelliklere uygun Kocaeli otelleri vardır. Bu yazımızda Kocaeli’nde en iyi 23 otel listesini paylaşarak gerekli bilgileri vereceğiz.

Not: Bu yazımızı okuduktan sonra Kocaeli en iyi restoranlarını keşfetmek için « Kocaeli Restoran » yazımıza bakmayı unutmayın.

Kocaeli’de En İyi 23 Otel Listesi

1. Wellborn Luxury Hotel

Wellborn Luxury Hotel, Kocaeli şehir merkezindeki beş yıldızlı otellerden biridir. Özel günler için hazırlanan çeşitli organizasyon etkinlikleriyle birlikte herkese hitap eden bir oteldir. Jakuzili dağ ve deniz manzaralı odaları çoğu kişi tarafından beğenilmektedir.

Wellborn Luxury Hotel, buhar odası, hamam, sauna, çocuk havuzu, fitness salonu, kahvaltı salonu, açık ve kapalı restoran, snack bar, havuz bar ve lobi olanaklarına sahiptir. Kapsamlı olanaklar sunan otelde aynı zamanda iş amacıyla gelen misafirler için toplantı salonu da vardır.

Modern ve şık bir şekilde dekore edilen Wellborn Luxury Hotel konforlu alanlara sahip olan yatak ve oturma odası eşyalarıyla tuvalet ve banyo eşyaları bulunur. Bazı odalarda ise jakuzi vardır.

Wellborn Luxury Hotel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Wellborn Luxury Hotel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

2. Cansu Tatil Köyü – Bungalow Otel / Restaurant

Cansu Tatil Köyü – Bungalow Otel / Restaurant, Kocaeli Maşukiye’de yer alan doğa tatilcileri için özgün mimariyle tasarlanan bir konaklama tesisidir. Her mevsim konaklamaya uygun olan bungalov otel doğayla iç içedir.

Huzurlu bir tatil deneyimine sahip olmak isteyenlerin tercih ettiği bu otelde odalar konforlu ve şık bir şekilde dizayn edilmiştir. Odalarda yatak odası, banyo, tuvalet, balkon, sınırsız internet ve saç kurutma makinesi vardır. Çeşitli organizasyonların sunulmasının yanı sıra farklı aktiviteler de sunulmaktadır. Otelde çiftlik, deniz bisikleti ve restoran yer alıyor.

Cansu Tatil Köyü – Bungalow Otel / Restaurant - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Cansu Tatil Köyü – Bungalow Otel / Restaurant – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

3. Ramada Plaza By Wyndham Izmit

Ramada Plaza By Wyndham Izmit, Kocaeli’nin en seçkin konaklama tesislerinden biridir. Spa merkezi ve restoranıyla ilgi gören otel misafirlerine konforlu hizmetler sunmaktadır. Otelin lüks olanaklarında sauna, buhar odası, fitness, jakuzi, cilt bakım merkezi ve masaj vardır.

Ramada Plaza By Wyndham Izmit, misafirlerine konforlu ve modern tasarımlı odaları sunuyor. Odalarda yatak ve oturma odası, banyo ve tuvalet eşyaları yer almaktadır. Sunmuş olduğu lüks ve konforlu hizmetleriyle Kocaeli’ne gelen misafirler tarafından tavsiye edilmektedir.

Ramada Plaza By Wyndham Izmit - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Ramada Plaza By Wyndham Izmit – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

4. Yazıcılar Otel

Yazıcılar Otel, Kocaeli’ne bağlı Maşukiye Kartepe’de yer alan doğa otellerinden biridir. Otelin sunduğu olanaklar arasındaki doğa restoranı ve doğa aktiviteleriyle tercih edilen bir tesistir. Kayak, Buggy Safari, Kamyon Safari, trekking gibi aktiviteler sunduğu için diğerlerinden farklılaşıyor.

Yazıcılar Otel Ormanya, Cam Teras ve Alabalık Vadisi gibi yerlere de yakın olduğu için eşsiz bir tatil deneyimini sunar. Otelde restaurant, kafe ve süit tarzında odalar mevcuttur. Odalarda yatak odası, oturma odası, wc, duş, saç kurutma makinesi, ısıtma sistemleri, Tv ve uydu yayını vardır. Yazıcılar Otel aynı zamada davet ve toplantı organizasyonlarını da gerçekleştirmektedir.

Yazıcılar Otel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Yazıcılar Otel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

5. Tryp By Wyndham İzmit

Tryp By Wyndham İzmit, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan bir konaklama tesisidir. Denize olan yakınlığı ve lüks hizmet seçenekleriyle misafirler tarafından tercih edilmektedir. Otel sauna, buhar odası, su sporları, masa tenisi, açık ve kapalı havuz, spor salonu, restoran, güzellik merkezi ve lobi bar olanaklarına sahiptir. Aynı zamanda iş amaçlı kalmak isteyen misafirler için de toplantı salonları sunar.

Otel sağlık açısından gelişmiş hizmet seçeneklerine sahip olduğu için gelen misafirler tarafından tercih edilir. 24 saat resepsiyon hizmetiyle günlük ve kuru temizleme hizmetlerini de sunar. Sıcak atmosfere sahip odalarda temel barınma eşyaları mevcuttur. Ballıkayalar Tabiat Parkı gibi doğal güzelliklere de son derece yakın konumda bulunan Tryp Wyndham İzmit, şehrin önemli alanlarına kolaylıkla ulaşabilme imkanı vadediyor.

Tryp By Wyndham İzmit - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Tryp By Wyndham İzmit – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

6. Seka Park Hotel

Seka Park Hotel, Kocaeli İzmit’e bağlı olan eşsiz deniz manzarası sunan konforlu otellerden biridir. Düğün, toplantı, davet ve benzeri organizasyon etkinlikleri için uygun alanlara sahiptir. Konforlu, sessiz ve huzurlu ortamlar sunduğu için tercih edilebilirliği yüksektir.

Sade ve temiz odalarında ısıtma ve soğutma sistemleri, yatak, gardırop ve buklet seti bulunmaktadır. Aynı zamanda çocuklu aileler için bebek yatağı da mevcuttur. Maşukiye, Kartepe Kayak Merkezi ve Seka Park Alanı bölgesinde bulunduğu için tatilciler için ideal bir konaklama tesisidir. Havaalanı transfer, otopark, araç kiralama ve kuru temizleme hizmetleri de sunulmaktadır.

Seka Park Hotel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Seka Park Hotel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

7. Pasha Palas Otel

Pasha Palas Otel, Kocaeli İzmit’te yer alan iş ve tatil seyahati amacıyla gelen misafirler için elverişli bir konaklama adresidir. Restoranı, spa olanakları, kapalı havuzu, tesise ait otoparkı ve toplantı salonu misafirlere özel olarak sunulan ayrıcalıklardandır. Rahatlatıcı ve dinlendirici spa olanaklarıyla senenin yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenler için ideal bir yerdir.

Şehir manzaralı odalarda banyo, hidromasajlı küvet, tuvalet, Tv, kişisel bakım malzemeleri, çalışma masası ve gardrop gibi eşyalar vardır. Vintage dekorasyona sahip odalarıyla dikkat çeken odalar kalan misafirler tarafından beğenilmektedir. Güler yüzlü personelleriyle de keyifli ve sıcak bir atmosfer yaratarak tatilin sorunsuz geçmesini vadetmektedir.

Pasha Palas Otel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Pasha Palas Otel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

8. Wes Hotel

Wes Hotel, Kocaeli’nde İzmit’te yer alan ve konum olarak da birçok bölgeye yakın olan bir oteldir. Sauna, kapalı havuz ve spor salonu olanaklarıyla gelen misafirlere keyifli ve dinlendirici etkinlikler sunar. Türk ve dünya mutfağının sunulduğu restoranı otelin kalitesini artırmaktadır.

Sunduğu şehir manzaralı odalar temel barınma eşyalarını kapsamaktadır. Şehrin hareketli bir yerinde konumlandığı için her yere ulaşım mümkündür. Aynı zamanda deniz manzaralı olduğu için de estetik görünümler sunmaktadır.

Wes Hotel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Wes Hotel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

9. Luxor Garden Hotel

Luxor Garden Hotel, Kocaeli İzmit bölgesindeki en lüks otellerden biridir. Lüks ve konforlu hizmetleriyle iş ve turizm amaçlı gelen misafirlere kaliteli hizmetler sağlamaktadır. Bu hizmetler spa, kapalı havuz, havuz bar, toplantı salonu, masaj ve kahvaltı salonu gibi olanakları kapsamaktadır.

Geniş ve donanımlı toplantı ve konferans salonlarına sahip olduğu için kurumsal amaçlı organizasyonlar en iyi şekilde gerçekleşir. Tarihi ve kültürel yerlere olan yakınlığıyla gelen misafirlerin Kocaeli’ni keşfetmesi kolaylaşır. Luxor Garden Hotel lüks odalarında barınma ihtiyacını karşılayan oda ve eşyaları mevcuttur.

Luxor Garden Hotel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Luxor Garden Hotel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

10. Butik Hotel Maşukiye

Butik Hotel Maşukiye, Kocaeli’nin Kartepe ilçesine bağlı olan lüks ve konforlu odalardan oluşan bir konaklama yeridir. Konum olarak birçok önemli yere yakın olduğu için avantajlı bir opsiyondur. Sunulan imkanlar arasında kahvaltı salonu, internet bağlantısı, günlük temizlik, lobi ve ortak alanlar vardır.

Temiz, sıcak atmosfere ve sessiz bir otel olması otelin öne çıkan özelliklerindendir. Ayrıca lezzetli kahvaltısı da gelen misafirler tarafından kayda değer oranda beğeni toplamayı başarmaktadır. Kişi sayısına göre tercih edilen odalarda temel barınma eşyalarıyla birlikte kişisel bakım eşya ve malzemeleri de bulunmaktadır.

Butik Hotel Maşukiye - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Butik Hotel Maşukiye – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

11. My Green Boutique Hotel

My Green Boutique Hotel, Kocaeli Kartepe’deki sakin ve konforlu olan tüm misafirlerin beklentilerini karşılayabilecek olanaklar sunan bir oteldir. Doğayla iç içe konumda bulunmasıyla tatilcilere hitap etmektedir. Misafirleri için sunduğu olanaklarda açık havuz, Sapanca Gölü manzarası, restoran ve lobi mevcuttur.

Çeşitli organizasyonların gerçekleştirilmesine elverişli olan bu otel muhteşem doğa manzaraları sunan odalara sahiptir. Tatil konforuyla dizayn edilen odalarda misafirlerin barınma ihtiyaçlarını karşılayacak alanlar ve eşyalar vardır.

Restoranında sunduğu serpme kahvaltı da Kocaeli’ne gelen misafirlerini beğenisini kazanmış durumdadır. İş ve turizm amacıyla gelen misafirlere ev sahipliği yapan My Green Boutique Hotel’in sunduğu imkanlardan faydalanabilirsiniz.

My Green Boutique Hotel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
My Green Boutique Hotel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

12. Motali Life Hotel

Motali Life Hotel, Kocaeli’ne bağlı önemli bir turizm konumu olan Maşukiye’de bulunmaktadır. Yemyeşil doğa manzarası ve temiz havasıyla iş ve tatil için gelen misafirlerine doğal alanlar sunar. Motali Life Hotel misafirlerine açık havuz, toplantı salonu, bahçe, lobi, internet bağlantısı ve ücretsiz internet bağlantısı hizmetlerini sunar.

Sade ve doğa manzaralı temiz odaları misafirlerin barınma ihtiyaçlarını en iyi karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir. Otel doğada sessiz ve huzurlu bir tatil vadediyor. Donanımlı konferans salonlarıyla da kurumsal amaçlı hizmetler sunuyor. Aynı zamanda lezzetli restoranlarında çeşitli kahvaltılık alternatifler ve yemekler de mevcuttur.

Motali Life Hotel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Motali Life Hotel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

13. New Balturk Hotel Izmit

New Balturk Hotel Izmit, Kocaeli İzmit bölgesinde kalmak isteyen misafirlere hizmet veren bir oteldir. Yenilenen tasarımıyla dikkat çeken otel çeşitli imkanlarını misafirlerine sunmaya hazır. Sunulan bu imkanlar oyun salonu, bar, restoran, spa merkezi, fitness salonunu kapsamaktadır.

Şehir manzaralı birbirinden farklı odalarda lüks ve konfor sağlayan pek çok eşya bulunmaktadır. Yatak odası, oturma odası, mutfak, tuvalet ve banyo eşyaları ve malzemeleri mevcuttur. Hatta New Balturk Hotel Izmit 8 jakuzili oda sunmaktadır.

New Balturk Hotel Izmit - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
New Balturk Hotel Izmit – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

14. Boğaziçi Butik Otel & Restaurant

Boğaziçi Butik Otel & Restaurant, Kocaeli’nin turizm kalbi olan Kartepe’de bulunan konaklama tesislerinden biridir. Çevresi tepelerle kaplı olan bu otel eşsiz bir doğa tatilini misafirlerine vadediyor. Misafirlerine ayrıcalıklı olarak sunduğu hizmetlerde odada kahvaltı, günlük temizlik, toplantı salonu ve oda servisi vardır.

İş ve gezi amacıyla gelen turistler Boğaziçi Butik Otel & Restaurant’ta çeşitli etkinliklere de katılabilir. Otelin sunduğu etkinlikler arasında ata binme, balıkçılık ve belirli günlerde canlı müzik etkinliği vardır.

Aynı zamanda nişan, düğün ve toplantı gibi davet içeren organizasyonlar da gerçekleşmektedir. Lüks ve konforlu hizmetleriyle hem iş hem de tatil amaçlı gelen misafirler tarafından tavsiye edilen bir oteldir.

Boğaziçi Butik Otel & Restaurant - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Boğaziçi Butik Otel & Restaurant – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

15. Elgarden Hotel & Residence

Elgarden Hotel & Residence, Kocaeli’nin en önemli destinasyonlarından olan Sapanca’nın merkezinde konumlanmaktadır. Birbirinden lüks ve konforlarıyla ön plana çıkan otel pek çok misafirden tam not almayı başarıyor. Sadece lüks ve konforlu odalarla sınırlı kalmayıp hizmetlerini de bu şekilde sunuyor.

Lüks ve konfor sağlayan hizmetlerinden olan masaj, hamam, sauna, jakuzi ve buhar odası gibi spa olanakları öne çıkıyor. Estetik ve modern tasarımlarla dekore edilen jakuzili odalarında barınma ihtiyaçlarına yönelik eşyalar yer alıyor. Tüm bu yönleriyle Elgarden Hotel & Residence Marmara Bölgesi’nde olan Kocaeli şehrinin en lüks otellerinden biridir.

Elgarden Hotel & Residence - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Elgarden Hotel & Residence – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

16. Kartepe Park Hotel

Kartepe Park Hotel, Kocaeli Kartepe’de bulunan çoğu misafir tarafından tavsiye edilen bir konaklama tesisidir. Konforlu bir konaklama adresi olarak tanımlandığı için lüks ve kaliteli hizmetler sunar. Bu hizmetler otopark, internet bağlantısı, çamaşırhane ve 24 saat resepsiyon hizmetleridir.

Kartepe Park Hotel, bar, tenis sahası, spor salonu, bilardo ve restoran olanaklarına da sahiptir. Şehir manzaralı süit odalarında barınmaya dair tüm eşya ve malzemeler bulunmaktadır. Kartepe Kayak Merkezi’ne yakınlığıyla kış aylarının en ideal konaklama merkezlerinden biri olmayı başarıyor.

Kartepe Park Hotel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Kartepe Park Hotel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

17. Mersu Ala Hotel Kartepe

Mersu Ala Hotel Kartepe, Kocaeli’nin tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Kartepe ilçesinde yer alır.  Doğayla iç içe bir konumda olan bu otel sunduğu aktivite ve hizmetleriyle misafirlerin memnuniyetini kazanıyor. İçerisinde yer alan alabalık lokantasında lezzetli yemekler servis edilmektedir.

2 kişilikten 4 kişiliğe kadar mevcut olan odalar sunduğu manzaralar ve konforlu dizaynlarıyla ön plana çıkıyor. Otelin Alabalık Vadisi’ne yakınlığı sayesinde balık tutma aktiviteleri gerçekleştirilmektedir. Daha çok doğada vakit geçirmek insanlara hitap eden bu otel tatilciler için ideal bir konaklama opsiyonu olacaktır.

Mersu Ala Hotel Kartepe - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Mersu Ala Hotel Kartepe – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

18. Rosso Hotel

Rosso Hotel, Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki birçok yere yakın olduğu için tatil ve iş seyahati amacıyla gelenler tarafından tercih edilmektedir. Kaliteli ve kolaylık sağlayan imkanlarıyla misafirlerin keyifli bir tatil geçirmesini sağlamaktadır. Bu imkanlar arasında bar, toplantı salonu, ortak alan ve 24 saat resepsiyon erişimi vardır.

Günlük temizlik ve oda servisi hizmetlerinin de sunulduğu otel aynı zamanda engelli misafirler için de uygundur. Standart ve triple türdeki odalarında temel barınma eşyaları ve malzemeleri misafirler için hazırlanmıştır. İş ya da gezi amaçlı Kocaeli’ne geldiyseniz Rosso Hotel tarafından sunulan olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Rosso Hotel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Rosso Hotel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

19. Kartepe Köşkü

Kartepe Köşkü, Kocaeli’nin en bilindik turizm yeri olan Kartepe ilçesinde konumlanmıştır. Türkiye’nin tek doğal taş oteli olması bu konaklama tesisini diğerlerinden ayırıyor. Çeşitli doğal taşlardan dizayn edilen odaları oldukça estetik olup göze hitap ediyor.

Doğa, balayı ve butik otel konseptine sahip olmasıyla en çok tatilcilere hitap etmektedir. Otel olanakları kablosuz internet bağlantısı, bahçe, otopark, restoran ve günlük temizlik hizmetlerini kapsar. Birbirinden farklı doğal taşla dizayn edilen odalarda jakuzi başta olmak üzere konforlu eşya ve malzemeler bulunmaktadır. Pek çok misafir tarafından tavsiye edilen Kartepe Köşkü’nde kalmak için erken rezervasyon avantajından yararlanabilirsiniz.

Kartepe Köşkü - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Kartepe Köşkü – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

20. Babil Bungalow Boutique Hotel

Babil Bungalow Boutique Hotel, şehirden uzak Kartepe’de yer alan doğa otellerinden biridir. Dağ ve göl manzaralarıyla buluşan odalarıyla dikkat çeken otel huzurlu ve keyifli bir tatil deneyimi sunuyor. Sapanca Gölü’ne olan yakınlığı Babil Bungalow Boutique Hotel gezgin misafirler tarafından tercih ediliyor.

Otel aynı zamanda çeşitli doğa aktivitelerini de misafirlerine sunuyor. Çim kızağı, ATV, zipline ve çeşitli su sporları otel tarafından sunulan aktiviteler arasındadır. Eşsiz yiyeceklerle hazırlanan serpme kahvaltı da gelen misafirler tarafından son derece beğenilmektedir.

Babil Bungalow Boutique Otel konforlu, ferah ve lüks odaları misafirlerine sunarak ev rahatlığında bir tatil geçirmelerini sağlıyor. Modern tasarımlı eşyalarla birlikte misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayacak alanlar yer alır. Marmara’da yer alan Kocaeli şehrinde doğayla iç içe bir tatil keyfi için otelin sunduğu olanak ve hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Babil Bungalow Boutique Hotel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Babil Bungalow Boutique Hotel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

21. La Flora House Otel

La Flora House Otel, Kocaeli’nin önemli ilçelerinden biri olan İzmit’te yer alır. Kültürel merkezlere olan yakınlığıyla iş ve seyahat amaçlı gelen misafirlere her zaman hizmet veren bir tesistir. Otel tarafından sunulan hizmetlerde 24 saat resepsiyon, lobi, internet bağlantısı, tam donanımlı mutfak, spor salonu ve otopark yer alır. Aynı zamanda otelde kafe, bar ve çeşitli lezzetlerin sunulduğu restoran mevcuttur.

Konforlu ve geniş odalarında barınmaya uygun eşya ve malzemeler bulunmaktadır. Kahvaltısı ve temiz odalarıyla misafirlere konforlu bir tatil deneyimi vadediyor. Kocaeli’nde bütçeye uygun olan otellerden biri olup hizmetlerini memnuniyetle sürdürmektedirler. Gezilecek yerler ile dolu olan Kocaeli’nde bu otelde kalarak pek çok yeri keşfedebilirsiniz.

La Flora House Otel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
La Flora House Otel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

22. Kadifeli Konak Bungalov Butik Otel

Kadifeli Konak Bungalov Butik Otel, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Maşukiye mevkiinde yer alan bir konaklama adresidir. Köy kahvaltısı eşliğinde başlayan bir kahvaltı servisiyle birçok spor etkinliğini misafirlerine sunuyor. Ata binme, gezi turu ve paintball gibi etkinliklere katılabilirsiniz.

Gezi turlarında birçok önemli yeri Kocaeli’nde ziyaret edebilirsiniz.  Aynı zamanda otelin yakınlarındaki ormanda sessiz ve huzurlu bir doğa yürüyüşü gerçekleştirerek tatilinizi doyasıya yaşayabilirsiniz. Kadifeli Konak Bungalov Butik Otel’de, mutfak malzemelerinden kişisel bakım malzemelerine kadar birçok ihtiyaç ürünü mevcuttur.

Kadifeli Konak Bungalov Butik Otel - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Kadifeli Konak Bungalov Butik Otel – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

23. Hotel Libiza

Hotel Libiza, Kocaeli Gebze’ye bağlı bir konaklama tesisidir. Osman Hamdi Bey Müzesi yakınlarında olduğu için konum olarak avantajlıdır. Otel tarafından kahvaltı salonu, helal büfe, restoran ve konforlu odalar sunulmuştur. Konforlu odalarda temel barınma eşyaları yer alıp özenle hazırlanmıştır.

Hotel Libiza - Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel
Hotel Libiza – Kocaeli Otelleri – En İyi 23 Otel

Kocaeli Otelleri

Kocaeli otelleri konumları, hizmetleri ve olanaklarıyla birbirlerinden farklılaşır. İzmit Saat Kulesi yakınlarından vadilerine kadar şehirde konaklayacak pek çok tesis bulunmaktadır. Dolayısıyla sizler için hazırladığımız bu listede kriterlerinize göre bir otel belirleyip seçebilirsiniz.

Kocaeli otelleri fiyatları, sunduğu olanak ve hizmetler hakkında listedekilerden seçip iletişime geçebilirsiniz. Böylece aklınıza takılan soruları en net cevaplarla alıp tatilinizi kaliteli bir hale getirebilirsiniz. Konaklayacak bir otel bulduktan sonra yeme-içme ve gezilecek yerler hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bunun için sizlere özel olarak listeleyip hazırladığımız Kocaeli’nde gezilecek yerler ve Kocaeli’nde ne yenir başlıklı yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Mesaj bırak

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *