Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

Kırşehir gezisinde rahat bir konaklamayı mümkün kılan Kırşehir otelleri oldukça popülerdir. Ülkemizin İç Anadolu Bölgesi’nde konumlanan Kırşehir, Hititlere uzanan tarihiyle dikkat çekicidir. İlkbahar döneminde mis kokulu sağanak yağışlarıyla ünlü kent, oldukça köklü bir geleneğin de yaşam alanıdır.

Türk edebiyatında tanınan çok sayıda ismin ve tasavvuf bilgininin yetiştiği Kırşehir tarihi doku bakımından da zengindir. Özellikle masmavi çinilerin süslediği tarihi yapılar başta olmak üzere Kırşehir’de görülmesi gereken pek çok güzel eser bulunur. Karasal iklim özellikleri gösteren Kırşehir’e ilkbahar ve sonbahar aylarında gitmek mümkündür.

Selçuklular başta olmak üzere fark pek çok kültürün izlerini taşıyan yapılarıyla meşhur olan şehri gezebilir ve leziz yemeklerini tadabilirsiniz. Kırşehir otelleri, kenti iş seyahati ya da gezi amaçlı ziyaret edecekler için ideal konaklama alanlarıdır. Pek çok olanağın bir arada sunulduğu Kırşehir otellerinde konforlu bir şekilde konaklayabilir ve kadim şehri rahatlıkla gezebilirsiniz. Ayrıca otellerin erken rezervasyon seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Not: Bu yazımızı okuduktan sonra Kırşehir en iyi restoranlarını keşfetmek için « Kırşehir Restoran » yazımıza bakmayı unutmayın.

Kırşehir’de En İyi 11 Otel Listesi

1. Armas Termal Resort

Armas Termal Resort, Kırşehir otelleri kapsamında 5 yıldızlı olarak hizmet verir. Şehirde termal otel, balayı oteli ve spa tesisi özelliklerine sahip bir konaklama mekanıdır. Şehir merkezindeki konumu nedeniyle hem geziler hem de iş seyahati için değerlendirilebilecek bir tesistir. Alkolsüz hizmet veren otel aynı zamanda kongre oteli kapsamındadır.

Armas Termal Resort ziyaretçilerin konforu ve rahatlığı adına pek çok imkân barındırır. Bunların başında doktor hizmeti, telefon hizmeti ve kuru temizleme uygulaması gelir. Cilt bakımı, kese ve masaj gibi spa merkezi özelliklerinin yanı sıra jakuzi tesisin bir diğer avantajıdır. Hamam, açık havuz ve buhar odası gibi farklı seçenekler mevcuttur. Otelde sauna, fitness merkezi çocuk havuzu ve aquapark bulunur. Ayrıca havuzlarda temin edilen havlu, şezlong ve şemsiye gibi ürünler otel tarafından ücretsiz karşılanır.

Şok havuzlar, kadın ve erkek termal havuzlar ve farklı özellikteki pek çok havuz seçeneği mevcuttur. Çamaşırhane ve emanet kasa gibi ihtiyaç duyulan bazı özellikler de otelde yer alan özellikler arasındadır. Kırşehir merkezde konumlanması nedeniyle ulaşım kolaylığı sağlamak isteyenler için idealdir.

Merkeze tam olarak 4 kilometre mesafede bulunan tesis; Nevşehir Kapadokya Havalimanı’na ise 86 kilometre uzaklıktadır. Yiyecek içecek açısından pek çok imkanının barındığı tesis yarım pansiyon konseptine sahiptir. Kahvaltı, akşam yemeği, kahve arası, ücretli aquapark ve lobi bar gibi hizmetlere erişim sağlamak mümkündür.

Armas Termal Resort - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Armas Termal Resort – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

2. Grand Terme Hotel Restaurant

Grand Terme Hotel Restaurant, 4 yıldızlı Kırşehir otelleri kapsamındadır. Şehir merkezinde yer alan bir başka tesis olan Grand Terme imkanlar ve konaklama konforu açısından öne çıkan bir seçenektir. Farklı oda tercihlerinin bulunduğu otelde ihtiyaca bağlı olarak seçim yapmak mümkündür. Kırşehir merkezde konumlanması nedeniyle yeme içme ve turistik gezi alanlarına oldukça yakındır.

Havuz, masaj ve spa gibi konaklama merkezlerinde tercih edilen özelliklere sahiptir. Otelde aynı zamanda ücretsiz park alanı ve odalarda klima gibi ayrıntılar bulunur. Kablosuz bağlantı özelliğinin yanı sıra kahvaltı, açık büfe kahvaltı ve restoran hizmetleri otelde mevcut olan diğer imkanlardır.

24 saat boyunca hizmet veren resepsiyon ve ücretsiz spor salonu ile öne çıkan tesis Kırşehir gezisinde rahat bir şekilde konaklamak isteyenler için değerlendirilebilir. Farklı özellikteki havuzların bulunduğu tesiste yetişkinlere özel havuz, kapalı havuz ve jakuzi hizmeti bulunur. Kredi kartı, banka kartı, nakit ve NFC ile mobil ödeme gibi esnek ödeme seçeneklerine sahiptir.

Bölgeyi iş seyahati için tercih edecekler açısından önemli olan toplantı odası gibi imkanlara erişim sağlamak mümkündür. Odalarda duş, mini bar ve kahve makinesi vardır. Ayrıca önemli bir özellik olarak engellilere uygun asansör ve diğer tasarımlar mevcuttur. Otel, tasarımı ve misafirlerine sunduğu seçenekleri ile Kırşehir’in en iyi otelleri arasında yer alıyor.

Grand Terme Hotel Restaurant - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Grand Terme Hotel Restaurant – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

3. Grand Kırşehir Otel

Grand Kırşehir Otel, Kırşehir ziyaretçileri için rahat bir konaklama adına çeşitli imkanlar taşır. Şehir merkezinde yer alan tesis ulaşım olanakları açısından idealdir. Bunun yanı sıra ücretsiz olarak sunulan kahvaltı, park alanı ve internet gibi hizmetlerle öne çıkar. Yiyecek içecek erişim açısından pek çok seçeneğe ulaşmak mümkündür. Otelde restoran, oda servisi, bar, ücretsiz kahvaltı, masaya servis ve açık lise kahvaltı hizmetleri mevcuttur.

Oyun odası etkinliğinin yanı sıra günlük temizlik hizmeti ve aralıksız resepsiyon uygulaması otelin diğer imkanlarıdır. Odalarda mini bar ve klima ve duş bulunur. Kırşehir’i ziyaret etmek ve bu kadim şehri yakından görmek isteyenler için konaklama seçeneklerinden birisi de Grand Kırşehir Otel’dir. Kırşehir e gelen ziyaretçiler, uygun Kırşehir otelleri arasında yer alan Grand Kırşehir Otel’i tercih edebilir.

İç Anadolu Bölgesi’nin ve tüm ülkemizin kültürel zenginliğini yansıtan Kırşehir mutfağını deneyimlemek isterseniz; şehir ideal seçenekler sunuyor. Otelin kent merkezinde bulunması sayesinde farklı geleneksel yeme içme mekanlarına kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kırşehir’in ünlü lezzetleri olan çömlekte kuru fasulye ve hamur köftesi gibi birbirinden leziz yiyecekleri tatmak için hemen gezi planını düzenleyebilir ve kadim şehri çok yönlü olarak inceleyebilirsiniz.

Grand Kırşehir Otel - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Grand Kırşehir Otel – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

4. Temur Termal Otel

Temur Termal Otel, 3 yıldızlı Kırşehir otelleri arasında yer alır ve şehirde konaklanabilecek tesislerden biridir. Kırşehir merkezde bulunan otelin çok sayıda konforlu konaklama imkânı vardır. Örneğin ücretsiz şekilde sunulan kahvaltı ve park alanı hizmeti ücretsiz internet erişimi ve yiyecek içecek olanaklarıdır.

Masaya servis, restoran, 24 saat hizmet veren oda servisi ve açık büfe kahvaltı oteldeki diğer yiyecek seçenekleridir. 24 saat açık resepsiyonun yanı sıra market, çamaşırhane, temizlik hizmeti ve uyandırma servisi gibi olanaklar otelin imkanları arasında sayılabilir. Çocuklar için uygun olması nedeniyle aileler tarafından sıklıkla tercih edilen tesislerden biridir.

İş seyahati için konaklama mekânı tercih edecekler açısından toplantı odası hizmeti mevcuttur. Klimalı ve sade tasarıma sahip odalarıyla öne çıkan otel, Kırşehir gezinizde tercih edebileceğiniz bir diğer konaklama seçeneğidir.

Temur Termal Otel - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Temur Termal Otel – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

5. Cingöz Resort Otel

Cingöz Resort Otel, Kırşehir otelleri arasında 3 yıldızlı kapsamda hizmet veren bir konaklama tercihidir. Şehrin merkezinde bulunması nedeniyle pek çok gezi alanına ve tarihi bölgeye yakındır. Restoran, ücretsiz internet ve 24 saat açık resepsiyon gibi hizmetlerin sunduğu tesis çocuklar için uygun olanaklara sahiptir.

Bu nedenle aileler tarafından sıklıkla tercih edilen otellerden birisidir. Diğer özelliklerin yanı sıra kapsamlı bir çamaşırhane hizmetinin sunulduğu Cingöz Resort Otel’de terasta yemek keyfi yapmak mümkündür. Klasik tasarıma sahip odalarda sadelik hakimdir. Konforlu konaklamayı mümkün kılmak adına odalarda gerekli donanımlar kurulmuştur. Şehir manzarasına eşlik eden bir bölgede konumlanan otel kent gezinizde rahat bir seçenek olabilir.

Kırşehir kendine özgü güzellikleri ve önemli kültürel mekanları ile dikkat çeker. Bunun yanı sıra tabiat harikaları bakımından da oldukça şanslı bir konumdadır. Gerek tarihi donanımı gerekse kültürel zenginliği bakımından mutlaka görülmesi gereken şehirlerden biridir. Şehrin çok yönlülüğünü vurgulayan tarihi eserleri ve doğal güzelliklerini yansıtan tabiat parkları görülmeye değerdir. Kırşehir’in dokusunun tanımak ve güzelliğini derinden hissetmek için Neşet Ertaş Kültür Merkezi ve Mucur Yeraltı Şehri gibi farklı mekanları gezebilirsiniz.

Özellikle tarihi pek çok oluşumun merkezinde yer alması nedeniyle Kırşehir; Ahi Evran Camii ve Türbesi gibi yapıları barındırır. Farklı kültürlerin izlerinin bulunduğu şehir Anadolu’nun ruhunu yansıtan merkezlerden biridir. Tüm bu özellikleri tanımak ve şehir gezisini rahatlıkla tamamlamak için otel önerilerinden sizin için en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Cingöz Resort Otel - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Cingöz Resort Otel – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

6. Coşkun Tuna Hotel Kırşehir

Coşkun Tuna Hotel Kırşehir, merkezi konumuyla dikkat çeken bir başka konaklama seçeneğidir. Pek çok popüler hizmetin sunulduğu otel köklü tarihi ve kültürlerin buluşma noktasında yer alan Kırşehir’de konaklamak için tercih edilebilir. Otelde restoran ve oda servisi gibi yiyecek içecek hizmetleri mevcuttur.

Çocuklar için konaklamaya uygun yapıya sahip olmasının yanı sıra otelde çamaşırhane ve devamlı açık resepsiyon hizmeti vardır. Ücretsiz kablosuz bağlantı ve diğer standart imkanlar otelin avantajları arasındadır. Ücretsiz açık otopark ve otel kasası gibi hizmetlerde Coşkun Tuna Otel Kırşehir’in olanakları arasında sayılabilir.

Klasik ve zarif tasarımı ile öne çıkan odaları konaklamayı rahat kılacak şekilde tasarlanmıştır. Şehri kış aylarında ziyaret etmek isterseniz bembeyaz örtünün eşlik ettiği bir manzarayı seyredebilirsiniz. Tesis, mimari dekorasyonu ve konumuyla Kırşehir’in dikkat çeken otellerinden biridir.

Coşkun Tuna Hotel Kırşehir - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Coşkun Tuna Hotel Kırşehir – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

7. Kapris Hotel

Kapris Hotel, Kırşehir otelleri arasında yer alırken 2 yıldızlı kapsamda hizmet verir. Şehrin merkezinde olması, popüler yiyecek içecek ve gezi mekanlarına ulaşım açısından avantaj sağlar. Oda servisi, kablosuz bağlantı, çamaşırhane ve 24 saat hizmet veren resepsiyon uygulaması otelde yer alan temel imkanlardır.

Fiyat açısından ulaşılabilir olan otel cadde üzerinde bulunması nedeniyle ulaşım açısından da pratiktir. Sade tasarıma sahip odaları ve etkinlikler için tasarlanan salonun yanı sıra konaklama açısından konfor sağlayan bir konuma sahiptir. Kırşehir gezinizde şehrin önemli mekanlarına kolaylıkla ulaşılabilir konumda bir yer arıyorsanız Kapris Otel’i değerlendirebilirsiniz.

Kapris Hotel - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Kapris Hotel – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

8. Otel Yağmur

Otel Yağmur, şehrin merkez ilçesinde bir başka konaklama imkânı sunar. Pratik ve rahat bir konumda bulunmasının yanı sıra temel hizmetlerle öne çıkan otelde 24 saat aralıksız çalışan resepsiyon uygulaması mevcuttur.

Tüm özellikleri barındıran ve ihtiyaçları karşılayan bir çamaşırhane, kablosuz bağlantı gibi uygulamalar otelin diğer avantajları arasındadır. Özellikle turistik gezi için şehri ziyaret edenler ve yeme içme mekanlarına yakın olmak isteyenler açısından ideal bir konumdadır. Otelden yola çıkarak Kent Park, Aşık Paşa Tabiat Parkı, Kırşehir Müzesi ve Masal Parkı gibi önemli bölgelere kolaylıkla ulaşım sağlanabilir.

Otel Yağmur - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Otel Yağmur – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

9. Kadiroğlu Hotel

Kadiroğlu Hotel, 3 yıldızlı Kırşehir otelleri arasındadır. Merkezi bir konumda bulunan otel, konaklama olanakları ile konforlu bir Kırşehir seyahati planı yapmanıza yardımcı olabilir. Ücretsiz park alanı ve self servis park alanı gibi hizmetler tesiste sunulan bazı temel imkanlardır.

Ayrıca odalarda buzdolabı, özel banyo ve duş olanakları mevcuttur. Nakit, NFC ile mobil ödeme, banka kartı ve kredi kartı gibi farklı ödeme seçeneklerinin sunulduğu tesis; Kırşehir ziyaretinde merkezi bir konumda bulunmak isteyenler için uygundur. Özellikle yeme içme ve gezi alanlarına yakınlık açısından başarılı bir konumdadır.

Kadiroğlu Hotel - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Kadiroğlu Hotel – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

10. Günday Otel

Günday Otel, farklı kültürlerin izlerini taşıyan ve geleneksel dokusuyla dikkatleri üzerine çeken Kırşehir ziyaretinde tercih edilebilecek bir başka tesistir. Otelde ücretsiz kahvaltı ve kablosuz bağlantı gibi temel hizmetler bulunur. Ayrıca yiyecek içecek erişimi açısından restoran, bar ve açık büfe kahvaltı gibi diğer seçeneklere sahiptir.

Herkese açık olarak hizmet veren çalışma alanının yanı sıra uyandırma servisi, bagaj bırakma alanı ve kapı görevlisi hizmetleri günde otelin diğer avantajlarıdır. Çocuklar için konaklamaya uygun bir mekân olmasının yanı sıra tesiste araç kiralama hizmeti de bulunur.

Engellilere uygun bir şekilde tasarlanan otel odalarında kahve makinesi, mini bar ve buzdolabı gibi hizmetler bulunur. Anadolu’nun kadim kenti Kırşehir’i gezerken rahat bir konaklama seçeneği için değerlendirebileceğiniz oteller listesine devam edelim.

Günday Otel - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Günday Otel – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

11. Citak Resort Hotel

Citak Resort Hotel, merkez Kırşehir otelleri arasındadır. Çocuklar için konaklamaya uygun bir tesis olması nedeniyle ailelerin sıklıkla tercih ettiği mekanlar arasındadır. Merkezi konumu özellikle turizm gezisi açısından şehri tercih edenler için önemli bir artıdır.

Restoranları ve çeşitli şehir etkinliklerine oldukça yakın bir konumdadır. Otelden çıkarak kısa yürüyüş mesafelerinde Kent Park ve Cacabey Medresesi gibi önemli kent merkezlerine ulaşım sağlamak mümkündür. Ayrıca 8 dakikalık araç mesafesiyle Aşık Paşa Tabiat Parkı’na erişim sağlayabilirsiniz. Nevşehir Kapadokya havalimanına yaklaşık olarak 1 saat 5 dakikalık mesafede bulunan otel ulaşım açısından rahattır.

Citak Resort Hotel - Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel
Citak Resort Hotel – Kırşehir Otelleri – En İyi 11 Otel

Kırşehir Otelleri

Kırşehir seyahatinde farklı oteller arasından tercihte bulunabilir ve gezinizi en konforlu şekilde planlayabilirsiniz. Özellikle merkezi konumdaki bölgeleri ve etkinlik alanlarına yakın olması açısından merkez Kırşehir otellerini tercih edebilirsiniz. Oteller sundukları imkanlarla ziyaretçilere rahat bir konaklama vadeder.

Kesik Köprü, Ahi Evran Camii ve Tarihi Üçayak Kilisesi Kalıntıları gibi çok sayıda önemli eseri barındıran kenti rahat bir şekilde gezebilmek için alternatif konaklama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Ayrıca Kalehöyük Arkeoloji Müzesi, Türk Büyükleri ve Ozan Anıtı gibi şehrin diğer simgelerine de yakından bakabilirsiniz. Neşet Ertaş Kültür Merkezi Kentpark, Cacabey Medresesi ve Japon Parkı gibi Kırşehir’in diğer önemli bölgelerini görmek isterseniz Kırşehir otelleri arasında size en uygun seçeneği değerlendirebilirsiniz.

Kırşehir ziyaretinizde mutlaka geleneksel mutfağa dair lezzetleri denemenizi tavsiye ederiz. Başta Kırşehir köftesi, tandırda çömlek paça ve keşkek gibi yemekleri tatmak için merkezdeki restoranları görmelisiniz.

Yukarıdaki otel önerileri şehrin merkezinde konumlanması sayesinde farklı yeme içme mekanlarına rahatlıkla ulaşımı mümkün kılar. Şehir gezinizde ünlü çullama, çömlekte kuru fasulye ve et yahnisi gibi leziz yemekleri de deneyebilirsiniz. Tüm bu tarihi ve kültürel imkanları deneyimlemek için şehri ziyaret edebilir ve ideal bir konaklama tesisinde kalmayı tercih edebilirsiniz. Şehir hakkında daha detaylı bilgi almak için Kırşehir’de ne yenir ve Kırşehir gezilecek yerler yazılarımızı da inceleyebilir, Kırşehir gezinizi muhteşem bir şekilde planlama şansı elde edebilirsiniz.

Mesaj bırak

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *