Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

Türkiye’nin Marmara Bölgesinde yer alan eski adıyla Sarania Eki Asi olarak bilinin Kırklareli, Bulgaristan ile sınır komşusudur. Bu nedenle oldukça özel bir yere sahiptir. Bununla birlikte Kırklareli karavan, mağara, kültür turizmleri ile de öne çıkmaktadır. Aya Nikola Manastırı, Hızırbey Külliyesi, Dupnisa Mağarası, İğneada Longoz Ormanı, Cehennem Şelaleleri, Pabuçdere Kırklareli güzelliklerinden sadece birkaçıdır. Ayrıca Türkiye’nin gezilecek yerleri arasında yer alan tarihi eserler de Kırklareli’nin öne çıkan özelliklerindendir. Küçük Ayasofya Cami, Sislioba Kalesi, Aşıklar Tepesi, Demirköy Dökümhanesi gibi yerler bu yerler arasında sayılabilir.

Kırklareli’nin meşhur yemekleri ise göz ardı edilmemelidir. Kuzu Kapama, Papara, Labado Borani, Soğan pidesi,tahin helvası, badem ezmesi, hardaliye gibi yemekler ile benzersiz lezzetlere ulaşabilir, tatilinizin benzersiz geçmesini sağlayabilirsiniz. Tüm bu güzelliklere ulaşmak için ise konforlu oteller sizleri beklemektedir. Farklı konseptlere sahip Kırklareli otelleri, keyifli bir tatil planlamanızı olanaklı hale getirecektir. Otellerin fiyatlarını web siteleri üzerinden öğrenmeniz mümkün. İşte Kırklareli’nde en iyi 20 otel yer listesi sizinle!

Not: Bu yazımızı okuduktan sonra Kırklareli en iyi restoranlarını keşfetmek için « Kırklareli Restoran » yazımıza bakmayı unutmayın.

Kırklareli’nde En İyi 20 Otel Listesi                                                                 

1. Royal Bilgiç Hotel

Royal Bilgiç Hotel, Kırklareli’nde benzersiz bir tatil geçirmenizi sağlayacak oteller arasında yer alıyor. Kırklareli şehrinin merkezinde yer alan ve 155 yatak kapasitesi bulunan gözde otellerinden birisi olan Royal Hotel’e istediğiniz saatte ulaşabilirsiniz.

24 saat açık olan otel; çift camlı pencereler, klima, banyo buklet malzemeleri, telefon, Wife internet hizmeti,120 kapasiteli ücretsiz otopark, asansör, tekli koltuk, minibar, ütü hizmeti, çamaşırhane servisi gibi özellikleri bulunan çift kişilik odalar ile; açık büfe kahvaltısının yanında geleneksel Türk ve dünya mutfaklarına sahiptir. Lezzetli yiyeceklerin yer aldığı restoranların bulunması, çok özel lezzetleri zahmetsiz bir şekilde deneyimlemenizi sağlayacaktır.

Otelin dikkat çekici özelliklerinden bir diğeri de konferans gibi alanlara sahip olmasıdır. Bununla birlikte düğün ya da özel bir gece geçirebilmenizi de sağlayan alanlar bulunmaktadır. Otelin konumundan dolayı sizlere cazip gelecek yerlere yürüme mesafesi ile ulaşabilirsiniz.

Royal Bilgiç Hotel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Royal Bilgiç Hotel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

2. Kıyıköy Resort Hotel

Kıyıköy Resort Hotel Kırklareli şehrinin Kıyıköy kasabasında yer alan diğer gözde oteldir. Otel kapsamında 60 oda bulunur. Bununla birlikte karayolu, Marmara Otoyolu, Köy yolları gibi ulaşım yollarının olması, otele oldukça rahat ve zahmetsiz bir şekilde ulaşım sağlamanızı mümkün kılacaktır. Aya Nikola Manastırı da burada yer almakta olup tarihi kiliseye gezi düzenleyebilirsiniz. Karagürgen, kayın, Macar meşesi alanda bulunan ormanları taçlandırarak görsel şöleni artırmaktadır.

Otelin öne çıkan özelliklerine bakıldığında toplantı salonu, havuz, liman, kır bahçesi, ücretsiz bisiklet temini, lounge bar, açık büfe, tekne turu, wife internet sistemi, açık otopark, restaurant şeklindedir. Otel tek tip odalardan oluşmayıp bahçe girişli, junior suit, iki kişilik ve standart aile odaları bünyesinde barındırmaktadır.

Benzersiz bir hizmete sahip olan, bu sayede misafirlerin keyif dolu anlar yaşamasını mümkün kılan Kıyıköy Resort Hotel, Kırklareli gezisinin eşsiz bir şekilde planlanmasını sağlayacaktır. Sizler de Kırklareli otelleri listesinde bulunan otelde keyifli bir konaklama gerçekleştirebilirsiniz.

Kıyıköy Resort Hotel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Kıyıköy Resort Hotel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

3. Lozengrad Hotel

Lozengrad Hotel Kırklareli şehrinin merkezinde yer alan ve toplamda 50 odası bulunan oteldir. Benzersiz manzaraya sahip otel, modern odalarıyla hizmet sunmaktadır. Odaların içerisinde yer alan yüksek ve rahat yastıklar ile dilediğiniz konfora ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte gerek spor müsabakaları gerek yabancı kanallara da sahip tv imkânı ile wife internet imkânı da yer almaktadır.

Ayrıca hazır halde sizler için terlik, havlu gibi kişisel ürünler de yer almaktadır. Otelin üst katında yer alan eşsiz manzaraya sahip alanda kahvaltınızı yapma imkanı da bulunabilirsiniz. Alışveriş için ya da eğlenmek için tercih edilen ve Osmanlı Devleti’nin önemli çarşılarından birisini ifade eden Hızırbey Külliyesi de otele yakın bir mesafede bulunmaktadır.

Çok özel bir hizmete sahip olan ve Kırklareli otelleri listesinde kendisine yer bulan otel, Kırklareli’nin doğal ve tarihi güzelliklerine ziyarette bulunmanızı mümkün kılıyor. Her bütçeye uygun bir konaklama seçeneği sunan otelde keyifli bir şekilde konaklayabilirisiniz. Ayrıca otelde konaklayarak İğneada Longoz Ormanları ziyaret edebilirsiniz. Erken rezervasyon imkanlarından da yararlanmanız olanaklı.

Lozengrad Hotel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Lozengrad Hotel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

4. Line Suite Hotel

Line Suite Hotel Kırklareli şehrinin en iyi otellerinden bir diğeridir. 2017 yılında faaliyete geçen otel Kırklareli şehrinin merkezinde yer almaktadır. Standart, aile, iki kişilik oda tiplerinden oluşmaktadır. Serpme kahvaltı çeşidiyle hizmet vermekte olup her gün değişen çeşitler sofranıza misafir olacaktır.

Bununla birlikte otele özgü gizli bahçede huzur bulabileceksiniz dilediğiniz takdirde kahvaltınızı gizli bahçede yapma imkânına sahipsiniz. Ayrıca özel günleriniz için de otel hizmetinizde olacaktır.

Sizler de Kırklareli’nin en iyi otelleri listesinde bulunan Line Suite Hotel’de keyifli ve huzur dolu anlar yaşayabilirsiniz. Bir tatilden çok daha fazlasını istiyorsanız Line Suite Hotel sizlere çok özel hizmetler sunmaya devam ediyor.

Line Suite Hotel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Line Suite Hotel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

5. Dessera Bağ Evi

Dessera Bağ Evi Kırklareli şehrinin Ahmetçe Köyü içerisinde yer alıyor. Otel 33 odası ile hizmet vermektedir. Bağların içerisinde yer alan otel görselleri ile de sizleri etkileyecektir. Kış mevsiminde budanan dalların uyanmalarına kadarki sürece şahit olabilirsiniz. Ayrıca kış mevsimindeki şömine hizmeti içinizi ısıtacaktır. Öğle, akşam yemekleri menülerinin yanında şaraphane, bağ gezisi de otelin sunduğu hizmetlerdendir. Bununla birlikte gün batımı turları, canlı performanslar bağ bozumu festivali gibi etkinliklere de katılabilirsiniz.

Hem yaz hem de kış aylarında yenilikçi bir konaklama için tercih edilebilecek otel, misafirlerine kapı aralamaya devam ediyor. Sizler de birbirinden özel seçeneklerle donatılmış olan otelde konaklayabilir, Kırklareli gezinizin benzersiz bir şekilde geçmesini sağlayabilirsiniz.

Dessera Bağ Evi - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Dessera Bağ Evi – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

6. Atakale Butik Otel

Atakale Butik Otel 7/24 hizmet veren bir diğer oteldir. Benzersiz hizmete sahip olan otel; çift kişilik, iki kişilik ve üç kişilik odalardan oluşmaktadır. Doğal ve huzurlu bir konum itibariyle içinizi huzurla dolduracaktır.

Bununla birlikte evcil hayvanlarınızı kabul eden bir hizmeti bulunmaktadır. Wifi internet sistemi, klima, spa, otel barı da diğer özellikler arasında yer almaktadır. Birçok hizmeti bünyesinde barındıran otelde konaklayabilir, sevdiklerinizle çok özel anlar geçirebilirsiniz.

Atakale Butik Otel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Atakale Butik Otel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

7. Kaya Palas Hotel

Kaya Palas Hotel Kırklareli şehrinin merkezinde yer alan bir oteldir. Birçok farklı seçeneğe sahip olan otel; çift kişilik, suit, aile, tek kişilik, oda tipleriyle karşınıza çıkmaktadır. Kişisel ürünler, ütü, havlu seti, makyaj masası, wife internet sistemi, gibi özellikleri ile birlikte lobby bar, kafe, atıştırmalık yiyecek imkânları, canlı müzik etkinlikleri, sizler için emanet kasası, ücretsiz otopark gibi hizmetleri de bulunmaktadır. Konumu itibariyle de otel yürüme mesafesi ile birçok yerlere ulaşabileceksiniz.

Kaya Palas Hotel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Kaya Palas Hotel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

8.Marbes Hotel

Marbes Hotel Türkiye’nin ve Kırklareli’nin yenilikçi otellerinden bir tanesidir. Birçok kişiye hitap etme başarısı gösteren otel 2019 yılında hizmete girmiştir. Tek kişilik, çift kişilik, ve aile odaları olmak üzere toplamda 20 odası bulunmaktadır.

Bununla birlikte 150 kapasiteli restorana sahip olup çok amaçlı salonları da hizmetinizde yer almaktadır. Odaların içerisinde ikram çeşitleri, tv, klima sıcak su gibi olanaklar bulunmaktadır. Ek olarak çamaşırhane sistemi, uyandırma hizmeti, wife internet sistemi gibi hizmetler ile de sizlere konforlu vakitler sağlayacaktır. Otel iki yıldızlıdır. Her bütçeye hizmet vermekte olup bu sayede misafirlerin ekonomik bir konaklama gerçekleştirmesini olanaklı hale getirmektedir.

Marbes Hotel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Marbes Hotel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

9. Moda Hotel Kırklareli

Moda Hotel Kırklareli Kırklareli şehrinin merkezinde yer alan modern tasarımları bünyesinde barındıran bir oteldir. 42 odası bulunmaktadır. 7/24 hizmet sunan otel konum itibarıyla de birçok merkeze kolay ulaşılabilirlik açısından avantajlar sunmaktadır.

Salon alanı, çamaşırhane hizmeti, evcil hayvan kabul eden otelin wifi internet sistemi ve ücretsiz otopark gibi de hizmetleri bulunmaktadır.

Bununla birlikte otelin temassız giriş-çıkışların sağlanması, sosyal mesafeyi sağlayacak uygulamalar, temassız oda servislerinin yer alması, dezenfektan kullanması gibi özellikler ile de sağlığınız da korunmuş olacaktır. Gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz bir otel olan Moda Hotel Kırklareli, eşsiz bir konaklama seçeneği sunmaktadır.

Moda Hotel Kırklareli - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Moda Hotel Kırklareli – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

10. İstasyon Suites

İstasyon Suites, yenilikçi bir hizmet sunan bir oteldir. Kırklareli şehrine yaklaşık 1,4 km mesafede yer alan otelde sağlığınızın güvence altına alınabilmesi adına maske ve eldivenler, sosyal mesafeyi korumak adına uygulamalar yer almaktadır. Sessiz bir konumda yer alması daha rahatça ve huzurlu bir şekilde dinlenmenizi sağlayacaktır. Ayrıca 2 yaşına kadar bebeklerden ücret istenmeyecektir. 6 yaşına kadar ise bir çocuk ücretsiz olacaktır. Otelin diğer özellikleri için wifi internet sistemi, çay- kahve ikramı, tek kullanımlık kişisel bakım ürünleri, ücretsiz sıcak-soğuk su olanakları sayılabilmektedir.

İstasyon Suites - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
İstasyon Suites – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

11. Neptün Inn

Neptün Inn, Kırklareli şehrinin otogarına yakın bir mesafede konumlanmıştır. Otelin toplamda 19 odası bulunmaktadır. Odaların içerisinde havlu seti, saç kurutma makinesi, çay ve kahve ikramı havlu seti, wife internet sistemi bulunmaktadır. Modern dekorasyonu ile gözünüze hitap edecek otelde kaliteli bir konaklama olanağı bulacaksınız.

Neptün Inn - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Neptün Inn – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

12. Butterfly Butik Hotel

Butterfly Butik Hotel Kırklareli şehrinin Dereköy semtinde yer alan 3 yıldızlı bir oteldir. Yenilikçi ve eşsiz bir hizmet sunan otel, orman ve nehir manzaralı nezih ortamı ile hizmet sunmaktadır. Otel içerisinde ücretsiz otopark, wife internet sistemi olanakları mevcut olup odalarda ise tv dikiş ipliği, iğne, çalışma masası, kettle, ikram tepsisi gardırop, özel banyo bulunmaktadır. Öğle ve akşam yemekleri için oda servisi hizmeti, organizasyon tarzında etkinlikler, açık büfe kahvaltısı diğer hizmetler içerisinde yer almaktadır.

Butterfly Butik Hotel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Butterfly Butik Hotel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

13. Monopetra Otel 3 Yıldızlı Otel

Monopetra Otel 3 Yıldızlı Otel, Kırklareli otelleri listesinde bulunan otellerden bir tanesidir. Kırklareli şehrinde yer alan diğer otelin ücretsiz kahvaltı, otopark alanı, wife internet sistemi gibi hizmetlerinin bulunmasının yanı sıra 24 saat hizmette olan resepsiyon, evcil hayvanların kabul edilmesi; otelin rağbet görmesini mümkün kılıyor. Otelde çamaşırhane sisteminin bulunması da oldukça ilgi çekidir. Sizler de keyifli bir konaklama için oteli tercih edebilirsiniz.

Monopetra Otel 3 Yıldızlı Otel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Monopetra Otel 3 Yıldızlı Otel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

14. Tharace Konak Hotel&Spa

Tharace Konak Hotel&Spa Kırklareli şehrinin tarihi dokusunu da içinde barındıran bir oteldir. Ahşap bir konaktan oluşmaktadır. Bu sayede kültürel olarak kendinize katacağınız şeyler de olacaktır. Otelde şehir, avlu ve bahçe manzaralı odalar yer almakta olup gardırop bulunmamaktadır. Odalarda boy aynası, makyaj aynası, saç kurutma makinesi duş olanağı, açılabilir ferah pencere, minibar, wife internet sistemi, masa lambası, tv sistemi, yüksek tavan, 24 saat operatör hizmetleri bulunmaktadır.

Tharace Konak Hotel&Spa - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Tharace Konak Hotel&Spa – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

15. Class Hotel

Class Hotel, Kırklareli şehrinin belediye binasının karşısında yer alıyor. Şehir manzaralı otel 11 standart, 5 sıngle, 7 delüks, 1 suit olmak üzere 24 odaya sahiptir. Hem açık hem kapalı otoparka sahiptir. Bununla birlikte 2 yaşına kadar bebeklerden ücret alınmayıp olup 6 yaşına kadar ise bir çocuk ücretsiz olacaktır.

Ayrıca 7/24 açık olan resepsiyon, klima, ücretsiz kahvaltı, wife internet sistemi gibi hizmetleri bulunmaktadır. Otelde bilgisayar çalışma ortamları, kat hizmetleri, giysi dolabı, yastık menüsü, ısıtma-soğutma sistemleri, nevresim takımları, tuvalet kâğıdı, saç kurutma makinesi, şampuan, sabun gibi kişisel bakım ürünleri de hizmetinize sunulmaktadır.

Class Hotel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Class Hotel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

16. Bella Suit

Bella Suit, Kırklareli şehir merkezinde bulunan bir oteldir. Yenilikçi hizmet sunan otelin 14 odası bulunmakla birlikte odaların içerisinde ısıtma, minibar, duş seti, çalışma masası, su ısıtıcısı, makyaj masası, klima gibi olanaklar bulunmaktadır. Konum itibari ile otogara, belediye binasına yürüme mesafesinde yer almaktadır. Evcil hayvanlar kabul edilmemek ile birlikte odalarda sigara içilmesi de kabul edilmemektedir. 2 yaşına kadar olan bebeklerden ücret alınmadığını belirtmek mümkündür.

Bella Suit - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Bella Suit – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

17. Hotel Konfor

Hotel Konfor Kırklareli şehrinde yer alan otel ve dikkatleri üzerine çeken bir oteldir. Aile, üç kişilik, tek kişilik, çift kişilik oda tiplerinden oluşmakla birlikte tüm odalarda bulunan wife internet sistemi, serpme kahvaltı çeşidi, bagaj muhafazası, 7/24 açık resepsiyon ve takdire bağlı olarak uyandırma hizmetleri sunulmaktadır. Bununla birlikte otelde gazete sunma olanağı da yer almaktadır.

Hotel Konfor - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Hotel Konfor – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

18. Yayla Palas Hotel

Yayla Palas Hotel Terası ile dikkat çeken bir oteldir. Otel iki, üç ve tek kişilik odalardan oluşmaktadır. Açık-kapalı bahçesi mevcut olup wife internet sistemi, tv olanağı bulunmaktadır.  Ek olarak zengin içerikli kahvaltı menüleri de alanında uzman şeflerin yer aldığı yemek hizmetleri de sunulmaktadır.

Yayla Palas Hotel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Yayla Palas Hotel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

19. Saranta Farmhouse

Saranta Farmhouse Kırklareli şehrinin Karakoç Köyü mevkinde yer alan popüler bir oteldir. Birçok hizmeti bir arada sunmakta olup misafirlerinin çok özel bir konaklama deneyimi elde etmesini sağlar. Çamaşırhane sistemi, wife internet sistemi 7/24 saat hizmet verecek resepsiyon hizmeti bulunmakla birlikte toplu taşıma ve havuz olanağı bulunmamaktadır.

Saranta Farmhouse - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Saranta Farmhouse – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

20. Evim Butik Hotel

Evim Butik Hotel en iyi 20 otelden sonuncusudur. 12 tek kişilik, 7 aile, 4 çift kişilik tip odalardan oluşan toplamda 23 odaya sahiptir.  Otelde sunulan hizmetler arasında jeneratör, wife internet sistemi, çocuk menüsü, odada kahvaltı yapma imkânı, minibar sayılabilmektedir.

Bununla birlikte 5 yaşına kadar çocuklar ücretsiz olup 6-12 yaş çocuklar için ise belirli bir oranda indirim uygulanmaktadır. Son olarak otelin sunduğu diğer olanaklar arasında tv, anlaşmalı taksi, aile odası sayılabilmektedir. Sizler de yenilikçi bir hizmet sunan Evim Butik Hotel hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Evim Butik Hotel - Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel
Evim Butik Hotel – Kırklareli Otelleri – En İyi 20 Otel

Kırklareli Otelleri

Siz de hem eğlenebilecek hem de konforlu bir şekilde dinlenmek istiyorsanız birbirinden eşsiz doğal ve tarihi güzellikler ile donatılmış Kırklareli şehrine uğrayabilirsiniz. Kırklareli gezilecek yerler ve Kırklareli’nde ne yenir yazılarımızı da inceleyebilirsiniz.

Mesaj bırak

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *