Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

Hatay, Akdeniz Bölgesinin kıyılarında yer alan, tarih kokan şehirlerimizden biridir. Mutfağı dillere destan olan Hatay’ın eşsiz güzelliğini görmek için sizler de bir Hatay tatili organize edebilirsiniz. Tarihi yapıları ve doğal güzellikleri ile sevilen şehirlerimizden biri olan Hatay; Antakya, İskenderun gibi tarihi ilçeleri ile de dikkat çekmektedir.

Musa Ağacı, Eski Antakya Evleri, İskenderun Körfezi, Erzin Başlamış Kaplıcaları, Antakya Arkeoloji Müzesi, Asi Nehri gibi Türkiye’nin ön plana çıkan turizm köşelerine ev sahipliği yapan Hatay, her mevsim yoğun bir ziyaretçi akımına uğramaktadır. Hatay otellerinin birçoğu da bu tarihi ve görülmesi gereken yerlere yakın mesafede bulunmaktadır.

Geniş kültürel yapısı, doğal güzellikleri ve tarihi sayesinde önemli bir gezi rotası olan Hatay, özellikle kaplıcaları ile dikkat çekmektedir. Hatay’da yer alan termal otelleri, şehirdeki kaynak sularından dolayı sıklıkla tercih edilmektedir. Sizler de uygun Hatay otelini bulmak, kendinize göre oteli tercih etmek için otellerin web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. İşte Hatay’da en iyi 20 otel listesi!

Not: Bu yazımızı okuduktan sonra Hatay en iyi restoranlarını keşfetmek için « Hatay Restoran » yazımıza bakmayı unutmayın.

Hatay’da En İyi 20 Otel Listesi

1. Güngör Ottoman Palace Otel

Güngör Ottoman Palace Otel, Hatay’ın Antakya İlçesinde, Asi Nehri kıyısında yer alan bir termal oteldir. 5 yıldızlı bu lüks otel, Hatay Havalimanına yalnızca 25 km uzaklıkta yer almaktadır. Güngör Ottoman Palace Otel, konuklarına oldukça lüks, modern ve konforlu alanlar sunmaktadır.

Lüks ve donanımlı odaların yer aldığı otel, toplam 252 odadan meydana gelmektedir. Standart Oda seçeneğinin olduğu otelde yer alan odaların içerisinde; televizyon, iklimlendirme, özel banyo, ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, masa, gazete, internet, emanet kasası, günlük kat hizmetleri gibi olanaklar yer almaktadır.

6 kapalı yüzme havuzu ve 2 restoranı bulunan otel, oldukça zengin olanaklara sahiptir. Güngör Ottoman Palace Otel içerisinde; bar, çocuk kulübü, su parkı, çocuk havuzu, yapay nehir, çocuk bahçesi, ücretsiz çocuk bakımı, basketbol, Kaplıca, sağlık kulübü, SPA küvetleri, açık tenis kortu, sauna, masaj salonu, su kaydırağı gibi alanlar yer alıyor.

Güngör Ottoman Palace Otel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Güngör Ottoman Palace Otel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

2. The Museum Hotel Antakya

The Museum Hotel Antakya, en eski yerleşim yerlerinden biri olan Hatay’da yer alan tarihi bir oteldir. Hatay otelleri arasında farklı bir konaklama deneyimi sunan tesis, dünyanın bilinen en büyük tek parça antik mozaiğine ev sahipliği yapmaktadır. The Museum Hotel Antalya, Antik Roma zamanından kalan eserlerin yer aldığı bir müze niteliği de taşımaktadır.

Otel içerisinde; Standart Oda, Superior Oda, Executive Suit, Suit Oda, Deluxe Oda, Executive Oda ve Superior Deluxe Oda olmak üzere yedi farklı konaklama alanı sunmaktadır. Oldukça lüks ve modern olarak tasarlanan odaların içerisinde; banyo, küvet, saç kurutma makinesi, ücretsiz banyo malzemeleri, havlu seti, emanet kasası, gardırop, kanepe, oturma grubu, klima, temizlik ürünleri, çalışma masası, ütü olanakları, elektrikli su ısıtıcısı, çay/kahve makinesi, yemek masası, minibar gibi daha birçok olanak yer almaktadır.

Zengin olanaklara sahip olan otelin içerisinde; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, mescit, teras, konferans salonu, toplantı odası, masaj salonu, spor salonu, yüzme kursu, canlı müzik, zumba, yoga, hamam, sauna, bar, restoran, spa ve sağlık merkezi gibi daha pek çok olanak ve alan yer almaktadır. Aynı zamanda birçok avantajlı hizmette otel kapsamında sunulmaktadır.

The Museum Hotel Antakya - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
The Museum Hotel Antakya – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

3. Savon Hotel

Savon Hotel, Hatay’ın Antakya İlçesinin merkezinde yer alan popüler Hatay otellerinden biridir. Hatay Havalimanına yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta yer alan otel, konuklarına konforlu ve modern konaklama alanları sunmaktadır.

Otel kapsamında; tek kişilik, çift kişilik ve üç kişilik standart odalar yer almaktadır. Konukların ihtiyaç duyabileceği her şeyin düşünülerek tasarlandığı odalarda; televizyon, iklimlendirme, minibar, elektrikli su ısıtıcısı, ütü olanakları, oturma alanı, ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, masa, emanet kasası gibi imkanlar bulunmaktadır.

Otelde her sabah 07:00 ve 10:30 saatleri arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı sunulmaktadır. Aynı zamanda otel içerisinde; bar, 24 saat oda servisi, toplantı odası, tur desteği, kuru temizleme, çamaşırhane, lobide gazete, düğün hizmetleri gibi imkan ve hizmetler de mevcuttur.

Savon Hotel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Savon Hotel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

4. Truva Life Hotel

Truva Life Hotel, Hatay şehir merkezine 20 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Deniz’e de yalnızca 150 metre uzaklıkta yer alan otel, Havalimanına ise 40 km mesafede konumlanmaktadır. Otel bünyesinde; Standart Oda, Suit Oda ve Balayı Suit gibi konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Otel, ücretsiz internet ile donatılan klimalı konaklama alanları sunmaktadır.

Truva Life Hotel’de açık yüzme havuzu ve güneşlenme terası mevcuttur. Otelin bütün odaları televizyon, minibar, 24 saat sıcak su bulunan özel banyo gibi olanaklara sahiptir. Bunun yanı sıra bazı odalarda ise Spa küveti yer alırken bazı odalar da deniz manzarasına sahiptir. Otel kapsamında 7/24 oda servisi mevcuttur. Aynı zamanda restoranda kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri servis edilmektedir.

Truva Life Hotel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Truva Life Hotel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

5. Zeyn Hotel & Restaurant

Zeyn Hotel & Restaurant, Hatay şehir merkezine 7 km uzaklıkta yer alan Harbiye’de hizmet vermektedir. Şehre gelen turistlerin en beğendiği yerlerden biri olan Harbiye, konumu itibari ile Ortadoğu’yu ülkemize bağlayan yol üzerinde bulunmaktadır. Bundan dolayı da turistlerin en fazla uğradığı, aynı zamanda konaklamak için tercih ettiklerin bir yer olmaktadır.

Otelde Standart Oda ve Suit Oda olmak üzere iki farklı konaklama seçeneği yer almaktadır. Bu konaklama alanlarında; klima, televizyon, internet, banyo, saç kurutma makinesi, ücretsiz banyo malzemeleri, emanet kasası, gardırop, çalışma masası, minibar gibi imkanlara yer verilmiştir. Aynı zamanda otel içerisinde ise; fitness merkezi, çamaşırhane, ütü hizmeti, araba kiralama, transfer servisi gibi imkan ve alanlar da bulunmaktadır.

Zeyn Hotel & Restaurant - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Zeyn Hotel & Restaurant – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

6. Tarbuş Otel

Tarbuş Otel, Hatay’ın Defne bölgesinde yer alan 3 yıldızlı otellerden biridir. Hatay Havalimanına 41 km uzaklıkta yer alan otel, havaalanına transfer servisi de sunmaktadır. Konukların konforu, güvenliği ve ihtiyaçları doğrultusunda her şeyin düşünüldüğü otelde zengin olanaklar yer almaktadır.

Otelde Standart Oda, Standart Suit, Family Oda ve Ekonomik Oda seçenekleri yer almaktadır. Toplam 92 odadan meydana gelen otelde odaların içlerinde; televizyon, iklimlendirme, minibar, kahve/çay makinesi, özel banyo, ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, ücretsiz internet, buzdolabı gibi imkanlar sunulmaktadır.

Konuklar otel içerisinde, Tayland masajı, body scrub ve vücut sargısı gibi masaj seansları ile rahatlayabilirler. Aynı zamanda Hatay mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan ve kahvaltı, öğlen yemeği ve akşam yemeği gibi öğünlerde için Tarbuş Restaurantı kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra açık yüzme havuzu, bar, dinlenme salonu ve spor salonu da otel içerisinde yer alan olanaklardandır.

Tarbuş Otel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Tarbuş Otel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

7. Özcihan Otel – Hatay Otelleri

Özcihan Otel, Hatay’ın Defne İlçesinde yer almaktadır. Harbiye Şelalelerine 200 metre uzaklıkta yer alan otel, Hatay merkeze ise 6 km mesafede bulunmaktadır. 3 yıldızlı Hatay otelleri arasında yer alan Özcihan Otel, toplam 66 odadan meydana gelmektedir.

Otel kapsamında; Standart Oda, Suit Oda ve Aile Odası seçeneklerine yer verilmektedir. Bu geniş ve konforlu odaların içerisinde ise; klima, minibar, televizyon, telefon, saç kurutma makinesi, 7/24 sıcak su, internet, ütüb olanakları gibi daha birçok imkan bulunmaktadır. Aynı zamanda otelde, teras restaurant, kahvaltı salonu ve toplantı salonu gibi alanlar da yer almaktadır.

Özcihan Otel – Hatay Otelleri - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Özcihan Otel – Hatay Otelleri – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

8. Narin Hotel

Narin Hotel, Antakya merkezinde yer alan 4 yıldızlı Hatay otelleri arasında yer alıyor. Hatay Havalimanına 34 km uzaklıktaki otel, konuklarına lüks, konforlu, güvenli ve donanımlı konaklama alanları sunmaktadır. Otel, toplam 59 odadan meydana gelmekte olup farklı konaklama seçenekleri bulunmaktadır.

Otelde yer alan odalarda; televizyon, klima, minibar, elektrikli su ısıtıcısı, ütü olanakları, ücretsiz çocuk yatağı, oturma alanı, küvet, ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, havlu, masa, emanet kasası gibi olanaklar bulunmaktadır.  Narin Hotel’de her sabah 07:00 ile 10:00 saatleri arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı sunulmaktadır. Aynı zamanda otelde; bar, oda servisi, toplantı odası, konferans salonu, teras, banka hizmetleri, kuru temizleme, çamaşırhane, düğün hizmetleri gibi daha pek çok alan ve hizmet de mevcuttur.

Narin Hotel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Narin Hotel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

9. Grand Mina Otel

Grand Mina Otel, Hatay’ın Defne bölgesinde yer alan otellerden biridir. Hatay Havalimanına 42 km uzaklıkta konumlanan otel, havaalanı gidiş ve dönüş servisi de sunmaktadır. Tesis, konuklarına konforlu ve güvenli alanlar sunarken aynı zamanda avantajlı olanaklar da sunmaktadır.

Otel kapsamında; tek, çift ve üç kişilik Standart Oda ve Suit Oda seçenekleri bulunmaktadır. Geniş ve konforlu odalarda; televizyon, iklimlendirme, ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, masa, ücretsiz internet, telefon, buzdolabı gibi imkanlar yer almaktadır. Grand Mina Otel’de her sabah 07:00 ile 10:00 saatleri arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi mevcuttur. Aynı zamanda otelde; kahve/çay servisi, oda servisi, 24 saat açık resepsiyon, kuru temizleme, çamaşırhane, ortak alanda televizyon, teras gibi imkan ve alanlar da bulunmaktadır.

Grand Mina Otel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Grand Mina Otel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

10. The Liwan Hotel

The Liwan Hotel, Antalya’nın ünlü ailelerinden biri olan Halefoğlu ailesine ait bir konaktır. Uzun süre boyunca Cemile Halefoğlu Konağı olarak anılan otel, restore edilirken şık ve modern bina, tarihle bir araya getirilmiştir. Bina orijinal halini korumuştur. Aynı zamanda otelde her oda, farklı şekilde tasarlanmış olup antika eşyalar ile süslenmiştir.

Antakya’nın tarihi kent merkezinde yer alan otelde konforlu ve geniş konaklama alanları yer almaktadır. Bu tarih kokan odaların içlerinde; klima, televizyon, havlu seti, ütü olanakları, internet, uyandırma servisi, minibar ve yemek alanı gibi olanaklar bulunmaktadır. Aynı zamanda otelde; kuru temizleme, havaalanı servisi, emanet kasası, 24 saat açık resepsiyon, vale park hizmeti gibi hizmetler de sunulmaktadır.

The Liwan Hotel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
The Liwan Hotel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

11. Saadet Grand Hotel

Saadet Grand Hotel, Hatay’ın Defne bölgesinde yer alan 3 yıldızlı otellerden biridir. Hatay Havalimanına 40 km uzaklıkta yer alan otel, merkezi konumu itibari ile Hatay ziyaretlerinde tercih edilen otellerden biri oluyor.

Otelde Comfort Oda ve Deluxe Oda seçenekleri yer almaktadır. Konforlu ve geniş odaların içerisinde ise; televizyon, iklimlendirme, minibar, ütü olanakları, yastık menüsü, yatak takımı, özel banyo, banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, havlu, masa, internet, emanet kasası gibi daha birçok imkan bulunmaktadır.

Saadet Grand Hotel kapsamında; her sabah 07:30 ile 10:30 saatleri arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı verilmektedir. Aynı zamanda restoran, bar, 24 saat oda servisi, toplantı odası, danışma hizmetleri, kuru temizleme, çamaşırhane, lobide gazete, teras gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Saadet Grand Hotel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Saadet Grand Hotel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

12. Waxwing Hotel

Waxwing Hotel, Antakya’nın tam merkezinde Saray Caddesinde yer almaktadır. Ulaşım kolaylığı sunan otel, şehrin hem gezilecek yerlerine hem de tarihi yerlere yürüme mesafesindedir. Waxwing Otel, özel olarak tasarlanan eşsiz mimarisi, samimi mobilya ve aksesuarları ile huzurlu bir ortam sunuyor.

Otel kapsamında Superior Oda seçeneği bulunuyor.  Lüks odaların içerisinde ise; televizyon, iklimlendirme, minibar, elektrikli su ısıtıcısı, bornoz, ütü olanakları, özel banyo, banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, masa, gazete, telefon, emanet kasası gibi imkanlar yer almaktadır.

Otel kapsamında her sabah 06:30 ile 10:30 saatleri arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Aynı zamanda otelde; restoran, bar, kafe, 24 saat oda servisi, toplantı odası, danışma hizmetleri, kuru temizleme, çamaşırhane, lobide gazete, valiz dolabı gibi daha pek çok hizmeti de sunmaktadır.

Waxwing Hotel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Waxwing Hotel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

13. Artes Hotel

Artes Hotel, Hatay’ın Defne Bölgesinde yer almaktadır. Şehrin merkezi konumunda yer alan otel, Hatay Havalimanına 42 km uzaklıkta konumlanmaktadır. Havaalanına gidiş ve dönüş servisi bulunan otelde toplam 53 oda bulunmaktadır.

Otel bünyesinde, tek kişilik, çift kişilik ve üç kişilik odalar yer almaktadır. Bu şehir manzaralı odalarda; ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, klima, televizyon, minibar, internet, emanet kasası, masa, balkon gibi olanaklar yer alıyor.

Her sabah 07:00 ile 10:00 saatleri arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı sunulan otelde; restoran, ortak alanda kahve/çay servisi ve 24 saat oda servisi gibi imkanlar da bulunuyor. Aynı zamanda çocuk bahçesi, toplantı odası, danışma hizmetleri, kuru temizleme, çamaşırhane, düğün hizmetleri, teras, kütüphane, ortak alanda televizyon, spor salonu gibi imkanlar da otel kapsamında sunulmaktadır.

Artes Hotel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Artes Hotel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

14. Neccar Otel

Neccar Otel, Antakya şehir merkezinde yer almaktadır. Tarihi Uzun Çarşıya 80 metre uzaklıktaki otel, Saint Pierre Kilisesi, Arkeoloji Müzesi ce Neccar Camii gibi tarihi yerlere yakın konumda bulunmaktadır. Aynı zamanda Hatay Havalimanına da yalnızca 25 kilometre uzaklıktadır.

Toplam 32 odadan meydana gelen Neccar Otel, 2019 yılından bu yana hizmet vermektedir. Oda-kahvaltı konseptinde hizmet veren otelin bütün odalarında; klima, internet, elektrikli su ısıtıcısı, saç kurutma makinesi, minibar, televizyon, banyo malzemeleri yer almaktadır. Ayrıca otelde ise; lobby bar, kahvaltı salonu, teras, televizyon odası, toplantı odası gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Neccar Otel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Neccar Otel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

15. The Shahut Hotel

The Shahut Hotel, 20.yüzyılda yapılan 3 konağın orijinal halini koruyarak restore edilmesi ile hizmet vermeye başlamıştır. Antakya şehir merkezinde yer alan butik otellerden biri olan The Shahut Hotel, eşsiz mimarisi ile dikkat çekmektedir ve hepsi birbirinden güzel tasarlanmış odalardan meydana gelmektedir.

Otelde; Standart Oda, Double Deluxe Suit, Çatı Katı Oda ve Executive Suit olmak üzere dört farklı konaklama seçeneği sunmaktadır. Odaların içerisinde ise; banyo, bornoz, saç kurutma makinesi, ücretsiz banyo malzemesi, gardırop, emanet kasası, temizlik ürünleri, çalışma masası, oturma grubu, minibar ve çay/kahve makinesi gibi olanaklar yer almaktadır.

The Shahut Otel’de 15 araç kapasiteli kapalı otopark, toplantı salonu, avlu, bar, kafeterya, restoran, oyun salonu gibi alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda otelde; kuru temizleme, çamaşırhane, ütü hizmeti, günlük temizlik hizmeti, araba kiralama, havaalanı servisi, konsiyerj hizmeti gibi hizmetler de sunulmaktadır.

The Shahut Hotel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
The Shahut Hotel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

16. Kavinn Butik Otel

Kavinn Butik Otel, Antakya merkezinde yer almaktadır. Hatay Havalimanına 37 km uzaklıkta yer alan otel, havaalanına gidiş ve dönüş servisi hizmeti de sunmaktadır. Samimi butik Hatay otelleri arasında yer alan Kavinn Butik Otel’de toplam 9 oda yer almaktadır.

Otel kapsamında; Standart Oda ve Deluxe Oda seçenekleri yer almaktadır. Sade ve samimi bir şekilde tasarlanan bu odalarında içlerinde; ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, özel banyo, havlu, ücretsiz internet, klima, çarşaf takımı, masa, ütü hizmetleri gibi olanaklar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra otel içerisinde ise; restoran, bar, ortak alanda kahve/çay servisi, oda servisi, toplantı odası, çalışma alanı, tur desteği, kuru temizleme, çamaşırhane, teras, kütüphane, ortak alanda televizyon gibi hizmet ve alanlar da mevcuttur.

Kavinn Butik Otel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Kavinn Butik Otel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

17. Fi Hostel

Fi Hostel, Antakya merkezinde yer alan konforlu otellerden biridir. Hatay Havalimanına 41 km uzaklıkta yer alan otel, Hatay ziyaretlerinde merkezi konumda yer aldığından dolayı tercih edilen tesislerden biridir. Otel, toplamda 7 odadan meydana gelmektedir.

Otel içerisinde Basic ve Ekonomi Oda seçenekleri yer almaktadır. Odaların tümünde, iklimlendirme, banyo, ücretsiz internet gibi imkanlar mevcuttur. Aynı zamanda otelde; ortak alanda kahve/çay servisi, 24 saat açık resepsiyon, danışma hizmetleri, çamaşırhane olanakları, bisiklet kiralama, resepsiyonda emanet kasası gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Fi Hostel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Fi Hostel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

18. Jasmin Konak Otel

Jasmin Konak Otel, Antakya otellerinden bir tanesidir. Bir butik otel olan Jasmin Konak Otel, keyifli bir konaklama seçeneği sunuyor. Otel, Hatay Havalimanına 30 km ve şehir merkezine ise 1 km uzaklıkta yer almaktadır. Oda-kahvaltı konseptinde hizmet veren otel, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak adına ihtiyaç olabilecek her şeyi bünyesinde barındırıyor.

Otelin bütün odalarında; gardırop, banyo, televizyon, oturma alanı, klima gibi imkanlar yer alıyor. Aynı zamanda otelde; 24 saat açık resepsiyon, hızlı giriş ve çıkış işlemleri, araba kiralama, havaalanı servisi, günlük temizlik hizmeti, kuru temizleme, çamaşırhane ve ütü hizmeti gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Jasmin Konak Otel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Jasmin Konak Otel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

19. Luwi Antakya Boutique Hotel

Luwi Antakya Boutique Hotel, Antakya’nın merkezinde yer alan tarihi izler taşıyan butik otellerden biridir. Hatay Havalimanına 43 km uzaklıkta yer alan otel, konuklarına tarihi bir binanın içerisinde, samimi bir ortamda konaklama imkanı sunmaktadır.

Otel bünyesinde; Family Quadruple Room Suppi, Classic Double or Twin Room Luvi, Family Qadruple Room Antioch, Standard Double Room Titus, Classic Double Room St.Simon, Classic Double Room St.Pierre, Standard Double Room Hatti, Classic Double or Twin Room Bakras, Superior Double Room Orontes, Superior Double Room Daphne ve Standard Double Room Tykhe olarak adlandırılan konaklama alanları yer almaktadır.

Odaların içerisinde; ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, klima, çarşaf takımı, televizyon, minibar, internet gibi imkanlar yer alıyor. Toplam 11 odadan meydana gelen otelde; her sabah ücretsiz kahvaltı sunulmaktadır. Aynı zamanda bar, oda servisi, hafif yemek büfesi, toplantı odası, teras, kütüphane gibi alanlar da bulunmaktadır.

Luwi Antakya Boutique Hotel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Luwi Antakya Boutique Hotel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

20. Aren Life Hotel

Aren Life Hotel, Antakya’da yer alan Hatay Havalimanına 31 km uzaklıkta yer alan otellerden biridir. Toplam 26 odadan meydana gelen otel, konuklarına konforlu, güvenli ve hijyenik konaklama alanları sunmaktadır.

Konforlu odaların içerisinde; ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, şampuan, sabun, havlu, televizyon, klima, çarşaf takımı, elektrikli su ısıtıcısı, minibar gibi imkanlar yer almaktadır. Her sabah 07:00 ile 10:00 saatleri arasında ücretsiz açık büfe kahvaltının sunulduğu otelde; 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası, teras gibi imkanlar da bulunmaktadır.

Aren Life Hotel - Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel
Aren Life Hotel – Hatay Otelleri – En İyi 20 Otel

Hatay Otelleri

Hatay, kışın kaplıcaları, yazın doğal güzellikleri ve tarihi yapıları ile tatil programlarının yapıldığı yerlerden bir tanesidir. Sizler de Hatay programı yapmak istiyorsanız ve Hatay otel fiyatlarını öğrenmek istiyorsanız otellerin web sitelerini inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda Hatay’da ne yenir ve Hatay’da gezilecek yerler yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Mesaj bırak

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *