Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

Malatya, türlü doğal ve tarihi güzellikleriyle göz kamaştıran, kayısının başkenti olarak nitelendirilebilecek, Doğu Anadolu Bölgesi‘nde yer alan güzide bir ilimizdir. Doğu Anadolu Bölgesi’nin Yukarı Fırat Bölümü‘nde yer almaktadır. İlk olarak Hititler döneminde kurulan bu il, günümüze kadar el değiştirerek gelmiş.

Malatya’nın birçoğumuza hatırlattığı ilk şey kayısıdır. Dünya genelinde kuru kayısı üretiminde nam salmasıyla birlikte, kuru kayısı üretiminin %80’ini Malatya Ovası’nda bulunan kayısı bahçeleri sağlıyor. Ayrıca kayısının yanı sıra Malatya mutfağının da geleli kebabı, kiraz yaprağı sarması, ıspanaklı kömbe, gırık gibi kendine özgü lezzetleri mevcut.

Eski çağlardan beri Anadolu ve Ortadoğu’nun geçit veren kavşak noktasında bulunan Malatya, Hititlerden başlayarak birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Önemli ticaret yollarını barındıran bir bölge olması sebebiyle de sürekli savaşılmış bir yerdir. Bu da bize tarihi açıdan ne kadar donanımlı olduğunun bir kanıtını sunuyor.

Malatya’ya gelince Etnografya Müzesi’nden Somuncu Baba Türbesi ve Külliyesi’ne, Günpınar Şelalesi’nden Battalgazi Heykeli’ne, Orduzu’dan Kernek Parkı’na ve daha pek çok görmeniz gereken yerleri ziyaret etmeden gitmemelisiniz. Ayrıca Atatürk Evi de kesinlikle görülmesi gereken yerlerden bir tanesi. Tabii ki bu da konaklama ihtiyacını yanında getiriyor.

Malatya merkezinde ve gezilecek yerlerin çevrelerinde birbirinden farklı birçok otel mevcut. Tatile veya iş seyahatine gitmeden önce erken rezervasyon ile otellerin fiyatlarını web sitelerinde yazan iletişim bilgileri ile arayarak öğrenebilirsiniz.

Şimdi ise bu yazımızda sizler için Malatya’daki en iyi 20 oteli sıraladık. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz. Kayısı yemeyi unutmayın!

Not: Bu yazımızı okuduktan sonra Malatya en iyi restoranlarını keşfetmek için « Malatya Restoran » yazımıza bakmayı unutmayın.

1. Ramada Plaza Malatya Altın Kayısı Otel

Ramada Plaza Malatya Altın Kayısı Otel, Malatya’yı çevreleyen benzersiz panoramik dağlarını ve şehrin en büyük parkını gören ferah odalara sahip, Malatya’nın merkezinde yer alan 5 yıldızlı otellerden bir tanesidir. İş merkezlerine ve şehir merkezine yakınlığı sebebiyle misafirler tarafından tercih edilmektedir.

Altın Kayısı Otel, aynı zamanda son teknolojiyle donatılmış toplantı salonlarına sahiptir. Bu toplantı salonları, konferans, seminer, toplantı, düğün ve özel gün davetleri için tercih edilebilmektedir.

Altın Kayısı Otel bu özelliklerinin yanı sıra misafirlerine SPA hizmeti sunmaktadır. Profesyonel sağlık ve spor danışanlarının eşliğinde, Life fitness ekipmanlarıyla spor yapabilme hizmeti sunuyor. Ayrıca yorgunluğunuzu atabilmek için sıcacık bir Türk Hamamı ve yaz kış formda kalmak için yüzme havuzu imkanı sunuyor.

Altın Kayısı Otel, Altın Kayısı Kernek Restaurant ile çeşitli lezzetlere ev sahipliği yapıyor ve aynı zamanda sıcak, samimi bir ortamda nefis bir akşam yemeği imkanı sunuyor.

Ramada Plaza Malatya Altın Kayısı Otel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Ramada Plaza Malatya Altın Kayısı Otel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

2. Anemon Malatya Otel

Anemon Malatya Otel, Malatya’nın batısında, şehrin Gaziantep girişinde Yeşilyurt ilçesinde yer alıyor. Şehir merkezine 6 km, Erhaç Havalimanı’na 20 km, Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne 2 km uzaklıkta bulunuyor. Otel Malatya Otelleri arasında Erhaç Havalimanı‘na en yakın otellerden bir tanesidir.

Anemon Malatya Otel, şehir merkezine 6 km uzaklığı sebebiyle şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu bir konaklama imkanı sunuyor. Aynı zamanda da havalimanına ve terminale yakınlığı sebebiyle taksi veya toplu taşıma ile ulaşım olanağı sağlamasının yanı sıra THY’nin tarifeli seferi sunma imkanına sahip bulunuyor.

Anemon Malatya Otel hem gezmek, hem de toplantı, kongre ve özel günler için organizasyon düzenlemek isteyenler için güzel bir seçenek. Açık büfe kahvaltı imkanı ve Centro A’la carte Restaurant ile leziz bir akşam yemeği olanağına sahip. Ayrıca, Tulip Lobi Bar ile misafirlerine sıcak-soğuk içeceklerini yudumlama seçeneği sunuyor.

Anemon Malatya Otel, dinlenmek isteyenler için spa, kapalı ve açık yüzme havuzu, hamam ve sauna imkanı da sunmakta. Benzersiz hizmetlere sahip olan Malatya nın benzersiz otelinde konaklayabilirsiniz.

Anemon Malatya Otel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Anemon Malatya Otel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

3. Divalin Otel

Divalin Otel, şehir merkezine 8 km uzaklıkta, Yeşilyurt ilçesinde yer alan şehrin en yüksek kapasiteli otellerinden bir tanesi. Geniş kapsamlı imkanları ve yüksek kapasiteli otellerden bir tanesi olması sebebiyle tercih ediliyor.

Divalin Otel, sadece konaklamak için değil organizasyon düzenlemek isteyenlere ve toplantı, kongre, düğün, davet ve özel günler için de imkan sunuyor.

Divalin Otel, konaklayan misafirlerine; rahatlamak için spa&wellness, formunu korumak ve sağlıklı yaşamak isteyenlere fitness ve yüzme havuzu, rahatlamak isteyenlere Türk Hamamı imkanları sunmakta.

Divalin Otel aynı zamanda açık büfe kahvaltı olanağı sunmakla birlikte A’la carte Restaurant’ta leziz bir akşam yemeği seçeneğini öne çıkarıyor. Ayrıca serinlemek için bir şeyler yudumlamak isteyenlere Vitamin Bar seçeneği de var. Malatya tarihi ve doğal güzelliklerine yakın olan ve uygun Malatya otel listesinde bulunan otelde konaklayabilirsiniz.

Divalin Otel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Divalin Otel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

4. Pırlanta Hotel

Pırlanta Hotel, havaalanına 25 dakika, şehir merkezine ve en büyük iki alışveriş merkezine 5 dakika uzaklıkta Malatya otelleri arasında Yeşilyurt ilçesinde bulunan dört yıldızlı bir otel. Otel farklı mekan ve hizmetleriyle konaklamak isteyenler için güzel bir seçenek oluyor.

Pırlanta Hotel, bekarlığa vedadan nişan partilerine düğünden çeşitli etkinliklere kadar istediğiniz etkinliği sunabilme olanağı var. Ayrıca yüksek standartlara sahip toplantı odaları ve yüksek teknoloji ile donatılmış Business Center ile toplantı organizasyonlarına imkan tanıyabilmekte.

Pırlanta Hotel, bünyesinde yüzme havuzu, spa, fitness ve Türk hamamı seçenekleri de bulunduruyor. Hatta Türk geleneği olan hamamı yaşatmak için « sultanlara layık » bir ortam hazırlamış.

Pırlanta Hotel, Centro A’la carte Restaurant bünyesinde binlerce yıllık tarihe sahip Malatya mutfağından eşsiz lezzetleri barındırmakla birlikte size özel yemekleri tadabilme imkanı sunuyor.

Pırlanta Hotel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Pırlanta Hotel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

5. Mövenpick Malatya Hotel

Mövenpick Malatya Hotel, misafirlerine terasından şehrin panoramik manzarasını sunan, Yeşilyurt ilçesinde yer alan otellerden bir tanesi. İşlek toplu taşıma rotaları arasında yer alıyor. Yerel Otobüs Terminali ve Erhaç Havalimanı’na kolay ulaşım sağlanabiliyor.

Mövenpick Malatya Hotel, seçkin konaklama imkanıyla beraber hem iş toplantıları hem de çeşitli organizasyonlar için toplantı odaları hizmeti veriyor. Aynı zamanda spor yapmak isteyenler için spor salonu, cilt bakımı yaptırmak isteyenler için güzellik salonu seçenekleri de var.

Mövenpick Malatya Hotel, Türk ve dünya mutfaklarından sevilen lezzetleri tadabileceğiniz ‌Meliddu ve ‌Terrace ‌Restaurant’ı, ‌The ‌Lounge ‌Cafe Bar’ıyla gerçek damak keyfi yaşatıyor.

Mövenpick Malatya Hotel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Mövenpick Malatya Hotel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

6. Hanem Hotel

Hanem Hotel, şehir merkezinde, havalimanına 29 km uzaklıkta bulunan dört yıldızlı Malatya otellerinden bir tanesi. Aynı zamanda Beş Konaklar, Bakırcılar Çarşısı, Şire Pazarı, İnönü Kapalı Çarşısı, Kanalboyu’na yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Hanem Hotel, çok amaçlı toplantı salonlarına sahip olmakla beraber bu toplantı salonlarında toplantı, kongre, seminer, düğün, nişan, kına, balo gibi birçok etkinlik yapabilme imkanı veriyor.

Hanem Hotel, açık büfe kahvaltı imkanıyla birlikte yöresel yemekler ve ızgaralarla nefis bir akşam yemeği yiyebileceğiniz seçenekler barındırmakta.

Hanem Hotel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Hanem Hotel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

7. Avşar Hotel

Avşar Hotel, havaalanına 30 km uzaklıkta, iş merkezlerinin kalbinin attığı bir konumda yer alıyor. Ayrıca odalarında bulunan çeşitli imkanları ve geniş kapasiteleri bulunan teras ve restoranıyla tercih edilme sebebi oluyor.

Avşar Hotel’in, özel ve resmi günler için yapılacak toplu organizasyonlar için Kernek, Beydağı, Battalgazi gibi 3 ayrı seçenekte bulunan salonları mevcut. Aynı zamanda sağlıklı yaşamak ve formda kalmak isteyenler için spor salonu imkanı, günün yorgunluğunu atıp rahatlamak isteyenler için sauna imkanına sahip.

Avşar Hotel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Avşar Hotel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

8.Grand Aksaç Otel

Grand Aksaç Otel, Malatya’nın merkezinde yer alan, dört yıldızlı otellerden bir tanesi. Tüm odalarının ışık görmesiyle birlikte gündüz güneş ışığına gece de yıldızlara göz kırpıyor. Aynı zamanda da anıtı andıran bir mimariye sahip. Ayrıca havalimanına 30 km, terminale 7,5 km uzaklıkta bulunuyor.

Grand Aksaç Otel, misafirlerine odalarında klimadan mini bara çeşitli imkanlar sunmakla beraber rahatlamak isteyenlere sauna, masaj salonu ve buhar odası imkanı sunuyor. Grand Aksaç Otel’de aynı zamanda çeşitli lezzetleri tadabileceğiniz restoran ve soğuk içecekler içebileceğiniz bar seçenekleri de var.

Grand Aksaç Otel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Grand Aksaç Otel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

9.Malatya Hotel Neva

Malatya Hotel Neva, şehir merkezinde ana cadde üzerinde mağazaların arasında yer alıyor. Malatya otelleri arasında yer alan bu otel 2020 yılında hizmet vermeye başlamış yeni bir oteldir.

Malatya Hotel Neva, önemli merkezlere yakınlığıyla öne çıkıyor. Havalimanına 35 km, otogara 3 km, tren garına 2 km, İnönü Üniversitesi’ne 12 km uzaklıkta bulunuyor.

Malatya Hotel Neva, odalarında çeşitli imkanlar sunmakla birlikte, teras, açık büfe kahvaltı ve restoran olanaklarına sahip.

Malatya Hotel Neva - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Malatya Hotel Neva – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

10. Malatya Büyük Otel

Malatya Büyük Otel, Malatya şehir merkezinde bulunuyor. Havalimanına 35 km uzaklıkta ayrıca gezinizin içinde yer alması gereken Battalgazi Ulu Camii’ye 3 km uzaklıkta bulunuyor. İsterseniz web sitesinden sanal tur yaparak oteli inceleyebilirsiniz.

Malatya Büyük Otel, odalarının şık ve ferah oluşunun yanı sıra misafirlerine tarih manzarası sunuyor. Ayrıca odalarında mini bar ve klima gibi olanaklara sahip. 40 kişilik kahvaltı salonunda açık büfe kahvaltı yapabilirsiniz ve eğer kebap seviyorsanız Öz Güngör Kebap Salonu’na oldukça yakın.

Malatya Büyük Otel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Malatya Büyük Otel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

11. Akdağ Central Otel

Akdağ Central Otel, makul fiyatlarıyla ve şehir merkezinde bulunmasıyla çok tercih edilen otellerin arasına girmekte. Ersaç Havalimanına 35 km, Otobüs Terminaline 9 km, tren garına ise 5 km uzaklıkta bir konumda bulunuyor.

Akdağ Central Otel, İnönü Kapalı Çarşısı, Ters Ev, Malatya Hanzade Konağı ve Kanlı Konak’a bir hayli yakın mesafede bulunmasından ötürü gezmeye gelenler için harika bir seçenek oluyor. Ayrıca etrafındaki çeşitli restoranlarda Malatya’nın özgün mutfağını tatma imkanı yakalıyorsunuz.

Akdağ Central Otel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Akdağ Central Otel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

12. Malatya Yeni Otel

Malatya Yeni Otel, şehir merkezinde, mağazaların arasında yer alan Malatya otellerinden bir tanesi. Havalimanına 28 km, tren garına 4 km, otobüs terminaline 6 km mesafe uzaklıkta bulunuyor.

Malatya Yeni Otel, rahat konaklama imkanıyla birlikte havaalanı servisi, market, restoran ve makul fiyatlarıyla tercih edilme sebebi oluyor.

Malatya Yeni Otel, gezip görmek isteyenler için; Hürriyet Parkı’na, Beydağı Tabiat Parkı’na ve Malatya Müzesi’ne yakın bir mesafede yer alıyor. Ayrıca rahatlamak, Türk geleneklerini sürdürmeyi sevenler için Tarihi Çarşı Hamamı’na da çok yakın bir mesafede.

Malatya Yeni Otel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Malatya Yeni Otel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

13. Norvia Hotel Malatya

Norvia Hotel Malatya, Malatya’nın şehir merkezinde yer almaktadır. Otobüs terminaline 6,5 km, havalimanına 28 km, tren garına ise 4 km mesafede bulunuyor. Merkezde bulunması sebebiyle çeşitli mağazaları etrafında bulunduruyor. Ayrıca Soykan Parkı’na ve Bakırcılar Çarşısı’na da bir hayli yakın.

Norvia Hotel Malatya, bol ışık alan geniş ve ferah odalar barındırmakla birlikte, odalarında merkezi ısıtma sistemi, mini bar, smart tv gibi birçok imkanı misafirlerine sunuyor.

Norvia Hotel Malatya, farklı organizasyon ve toplantı ihtiyaçları için toplantı masaları, ders sıraları, projeksiyon cihazı ve internet olanaklarına sahip.

Norvia Hotel Malatya, açık büfe kahvaltı, leziz akşam yemekleri için restoran imkanı sunmakla birlikte eğlenmek isteyenler için langırt, spor yapmak isteyenler için de spor salonu seçenekleri de mevcut.

Norvia Hotel Malatya - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Norvia Hotel Malatya – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

14. Melid Hotel

Melid Hotel, Malatya şehir merkezinde yer alıyor. Havaalanına 15 km mesafede, otobüs terminaline ise yürüme mesafesinde bulunuyor. Üstelik tren garına 3 km uzaklıkta. Ayrıca ziyaret etmek isteyenler için Sabancı Kültür Merkezi’ne de bir hayli yakın.

Melid Hotel, bünyesinde geniş ve konforlu odalar barındırıyor. Terasında da şehir manzarasını görmek mümkün.

Melid Hotel, teras katında eşsiz Malatya lezzetlerini tatma imkanıyla beraber Leon Hill Restaurant&Bar’da kokteyllerini deneme şansı sunuyor. Üstelik sabahları ücretsiz kahvaltı seçeneği de var.

Melid Hotel, konaklama imkanlarının yanı sıra toplantı odalarına sahip. Toplantı ya da herhangi bir organizasyon yapmak isteyenler için de bu odalar her türlü ihtiyaca yönelik sunulmuş.

Melid Hotel, günün yorgunluğunu atmak için buhar odası, sauna ve spa hizmetiyle beraber bir Türk geleneği olan hamam imkanını da misafirlerine sunuyor. Hayat kalitesini yükseltmek adına düzenli spor yapanlar veya spor yapmak isteyenler için de spor salonu mevcut.

Melid Hotel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Melid Hotel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

15. Zeus Apart Hotel

Zeus Apart Hotel, şehir merkezinde yer alan sık tercih edilen ve memnun kalınan otellerden bir tanesi. Apart-otel şeklinde hizmet veriyor yani uzun süreli kalmak isteyenler için bir olanak. Havaalanına 35 km, otogara 5 km, tren garına 5 km mesafe uzaklıkta bulunuyor.

Zeus Apart Hotel, misafirlerine günlük ve aylık hizmet veriyor. 2 oda, mutfak ve banyodan oluşan daireler bulunuyor. Tek, çift, üç, dört kişilik odalara sahip. Ziyaret etmek isteyenler için Malatya Müzesi ve İnönü Kapalı Çarşısı’na yakın mesafede bulunuyor.

Zeus Apart Hotel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Zeus Apart Hotel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

16. Malatya Palace Hotel

Malatya Palace Hotel, Malatya şehir merkezinde yer alan havaalanına 30 km mesafede bulunan bir oteldir. Ayrıca tren garına 3 km, otobüs terminaline 6 km uzaklıkta bulunuyor. Malatya Palace Hotel misafirlerine çeşitli imkanlarının yanı sıra, odalarında balkon ve mini bar barındırıyor.

Malatya Palace Hotel, açık büfe kahvaltı imkanı sunuyor. Aynı zamanda da bu kahvaltı Osmanlı tarzında servis ediliyor. Leziz bir akşam yemeği için bulunan Anadolu Restaurant, hem açık büfesi hem de geleneksel yemekleri barındıran bir alakart menüsüne sahip. Sonuçta Malatya’ya gelmişken kayısı ve köfte yemeden gitmek olmaz değil mi?

Malatya Palace Hotel, tarihi Tunç Çağı’na kadar uzanan arkeolojik bir alan olan, Melid olarak da bilinen Arslantepe’ye sadece 6 km uzaklıktadır.

Malatya Palace Hotel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Malatya Palace Hotel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

17. Grand Akkoza Otel

Grand Akkoza Otel, Malatya şehir merkezinde hizmet vermektedir. Havaalanına 35 km, otogara 3 km, tren garına 2 km mesafededir. Bunların yanı sıra İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’ne 12 km, İnönü Üniversitesi’ne 12 km, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne 11 km, İnönü Üniversitesi Diş Fakültesi’ne 11 km, Toki Diş Fakültesine 15 km uzaklıktadır.

Grand Akkoza Otel, merkezde bulunması sebebiyle birçok mağazaya da yakın mesafede yer alıyor. Grand Akkoza Otel, konaklama olanaklarıyla birlikte her türlü ihtiyacınıza hizmet verebilmek adına toplantı odalarına da sahip. Ayrıca kahvaltı ve restoran seçenekleri de var.

Grand Akkoza Otel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Grand Akkoza Otel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

18. Kırçuval Hotel

Kırçuval Hotel, şehrin kalbinin attığı şehir merkezinde yer almaktadır. İş, alışveriş, tiyatro ve eğlence merkezlerinin arasında yer almakla birlikte, havaalanına 27 km, otobüs terminaline 13 km ve tren garına 4 km mesafede bulunuyor.

Kırçuval Hotel, standart odalarında havalandırma ve merkezi ısıtma, Led tv, çalışma masası, klima, gün ışığı geçirmeyen perde imkanları sunmakla beraber suit odalarında bunlara ek olarak 1 oturma odası içeriyor. Kırçuval Hotel, avis araç kiralama, kuru temizleme hizmeti, otopark vale hizmeti, emanet kasası gibi misafirlerine her türlü kolaylığı sağlamaktadır.

Kırçuval Hotel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Kırçuval Hotel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

19. Kadirbey Hotel

Kadirbey Hotel, Malatya şehir merkezinde yer alan Malatya otellerinden bir tanesidir. Otel merkezde bulunmasının yanı sıra tren garına 2 km, havaalanına 26 km, otogara 5 km mesafede yer almaktadır.

Kadirbey Hotel’de yüksek kapasiteli odalar bulunmakla beraber, açık ve kapalı olmak üzere 250 kişilik restaurant bulunuyor ve bu restoran özel günlere de organize edilebiliyor.

Kadirbey Hotel tüm bunların haricinde bir de temiz hava almak isteyenler için Abdullah Gül Parkına, Sümer Parka ve Çukurdere Çocuk Parkına da yakın mesafede bulunuyor. Kadirbey Hotel, evcil hayvanları kabul ediyor ve ayrıca dinlenmek ve rahatlamak isteyenler için spa hizmeti veriyor.

Kadirbey Hotel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Kadirbey Hotel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

20. Anatolia Boutique Hotel

Anatolia Boutique Hotel, Malatya şehir merkezinde yer alan otellerden bir tanesidir. Ücretsiz park alanı, wi-fi, klima ve ücretsiz kahvaltı seçenekleri sunmaktadır. Otobüs terminaline 5 km, Malatya Erhaç Havaalanına 27 km, tren garına 2 km mesafededir.

Anatolia Boutique Hotel’in merkezde bulunması sebebiyle çevresinde çeşitli mağazalar mevcuttur. Ayrıca temiz hava almak istediğinizde Sümer Park ve Abdullah Gül Parkı’na, alışverişe çıkmak isterseniz de Malatya Park AVM’ye bir hayli yakındır.

Anatolia Boutique Hotel hizmetleri arasında kahvaltı, oda servisi, açık büfe kahvaltı vardır. Ayrıca dinlenmek ve bronzlaşmak isteyenler için de sauna hizmeti mevcuttur.

Anatolia Boutique Hotel - Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel
Anatolia Boutique Hotel – Malatya Otelleri – En İyi 20 Otel

Malatya Otelleri

Malatya, benzersiz güzellikleri bünyesinde barındıran bir şehirdir. Malatya şehrindeki Günpınar Şelalesi ve daha pek çok alana ziyarette bulunabilirsiniz. Malatya’nın konaklama seçeneği ve Malatya otel fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilir, en özel konaklama alanlarında eşsiz bir konaklama gerçekleştirebilirsiniz. Malatya hakkında daha fazla bilgi almak için Malatya’da ne yenir ve Malatya’da gezilecek yerler adlı başlıklarımızı inceleyebilirsiniz. Böylelikle Malatya gezinizi istediğiniz gibi planlayabilirsiniz.

Mesaj bırak

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *