Ağrı Otelleri – En İyi 7 Otel

Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan Ağrı; adını bir kısmını sınırlarında barındırdığı Ağrı Dağı’ndan alıyor. İran’a sınır komşusu olan ve 1921 yılında Sovyetler Birliği ile imzalanan anlaşma neticesinde Türkiye sınırlarına dahil olan Ağrı; hem doğası hem de tarihi ile gezi severlere birçok seçenek sunan Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri.

Kışların sert ve kar yağışlı geçtiği şehir özellikle kış turizmi açısından oldukça elverişli durumda. Şehir merkezinde yer alan Küpkıran Kayak Tesisi özellikle Ağrı halkı ve çevre illerde yaşayan kayak tutkunları tarafından kış aylarında yoğun ilgi görüyor.

Tarihi camileri, kaplıcaları, kayak merkezleri ve birçok simgesel yapısıyla Ağrı yerli ve yabancı turistlere ayrı bir keşif imkanı sunuyor. Özellikle kış turizminin şehirde gelişmiş olmasından dolayı kayak merkezleri civarında birçok otel bulunuyor. Şehir merkezinde de otel seçeneklerinin olduğu

Ağrı’da; otellerin fiyatlarını karşılaştırarak erken rezervasyon seçeneği ile daha uyguna konaklamanız da mümkün. Ağrı’nın doğal güzellikleri ve sahip olduğu önemli tarihi duraklarından; Beyazıt Eski Cami, Hamur Kümbeti, İshakpaşa Sarayı’nın yanı sıra ‘Ağrı’nın saklı cenneti’ olarak adlandırılan Meya Mağaraları; özellikle görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Özellikle şehir merkezinin etrafında yer alan restoranlarda Ağrı’nın yöresel lezzetlerini tatmanız da mümkün.

Ağrı’yı ziyaret etmek isteyen gezi severler için şehirde birçok otel seçeneği mevcut.  Biz de sizler için kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında hizmet veren, Ağrı’da yer alan en iyi 9 otel listesini derledik.

İlk 9 listemizin dışında, şehir merkezinde butik bir otel arayışında olan ziyaretçiler için de Ağrı’nın popüler otellerinden olan Butik Ertur Otel sağladığı konforlu konaklama imkanı ile Ağrı’ya gelen ziyaretçiler için önerebileceğimiz bir diğer Ağrı otellerinden.

Not: Bu yazımızı okuduktan sonra Ağrı en iyi restoranlarını keşfetmek için « Ağrı Restoran » yazımıza bakmayı unutmayın.

Ağrı’da En İyi 7 Otel Listesi

1. Grand Cenas Hotel

Grand Cenas Hotel,  Ağrı’da hizmet veren dört yıldızlı otellerden bir tanesidir. Şehir merkezinde 3 kilometre uzaklıkta yer alması sebebiyle de Ağrı otelleri arasında sıklıkla tercih edilen otellerden biri.

Bahçe manzarasına sahip konforlu odaları, kapalı havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanları ve otoparkı bulunan Grand Cenas Hotel’de konaklayan misafirleri için sabah kahvaltısı da açık büfe olarak ücretsiz servis ediliyor.

Birbirinden farklı seçeneklerin olduğu odalarında; kişisel kasa, banyo, TV, wi fi bulunan Grand Cenas Hotel’de 24 saat oda servisi hizmeti de mevcut. Özellikle şehre yakın lokasyonlarda konaklamayı isteyen gezi severler tarafından tercih edilebilecek Ağrı otellerinden bir tanesi de Grand Cenas Hotel.

Odalarında; kişisel kasa, mini buzdolabı, ücretiz kablosuz internet ve TV bulunan aynı zamanda kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna ve hamam gibi imkanlara da sahip olan Grand Cenas Hotel’de konforlu bir konaklama yapmak mümkün.

Ücretsiz açık büfe kahvaltı ve 24 saat oda servisi hizmeti bulunan Grand Cenas Hotel’de; dilerseniz kuru temizleme servisi ile ücretsiz vale servisi de mevcut. Toplamda 91 odası ile hizmet veren otelde; standart oda ve suit oda seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Şehir manzarasına sahip olan ve merkezi konumda yer alan Ağrı otellerinden biri diğeri de Grand Cenas Hotel.

Grand Cenas Hotel – Ağrı Otelleri – En İyi 9 Otel
Grand Cenas Hotel – Ağrı Otelleri – En İyi 7 Otel

2. Grand Aga Hotel

Grand Aga Hotel Ağrı’da görülecek tarihi yerlerden biri olan Doğubeyazıt Kalesi’ne araç ile 20 dakikalık bir mesafede yer alıyor. Doğubeyazıt bölgesinde yer alan altı otelden üçüncü sırada yer alıyor.

Ağrı’daki dört yıldızı olan otellerden biri olan Grand Aga Hotel; misafirlerine spa imkanı sunan otellerden biri. Sauna, spa, masaj, buhar odası, hamam ve kapalı havuz seçenekleri ile kış aylarında tercih edilebilecek otellerden bir diğeri de Grand Aga Hotel oluyor. Çocuklu ailelere uygun olan odaların da mevcut olduğu otel misafirleri için konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Grand Aga Hotel’de konaklayan gezi severleri; teras katında şehir manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirerek şehri doyasıya izleyebilirler.

Odalarında; klima, TV, mini buzdolabı, kişisel kasa olan Grand Aga Otel’in odalarının içerisinde yer alan ayrı bir oturma alanı misafirlerine ev konforunu da sunuyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi olan otelde aynı zamanda otelde konaklayan misafirleri için ücretsiz otopark hizmeti de bulunuyor. Grand Aga Hotel, Ağrı geziniz sırasında seçebileceğiniz otellerden bir diğeri.

Farklı konaklama alternatifleri ile hizmet veren Grand Aga Hotel, Ağrı’nın en gözde ve seçkin tesislerinden biri. Kentin doğal güzelliklerine ve tarihi yapılarına oldukça yakın konumda bulunan otel, aynı zamanda şehir merkezine yakınlığıyla da ön plana çıkıyor.

Grand Aga Hotel – Ağrı Otelleri – En İyi 9 Otel
Grand Aga Hotel – Ağrı Otelleri – En İyi 7 Otel

3. Le-Ka Grand Sah Hotel

Le-Ka Grand Sah Hotel, Ağrı merkezde yer alan üç yıldızlı Ağrı otellerinden bir diğeri. Havaalanına 8 kilometre uzaklıkta olan otel; merkezde yer alması sebebiyle, şehir turu yaparak Ağrı’yı gezmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin tercih edebilecekleri Ağrı otellerinden.

Şehir merkezi konforu içerisinde konaklama hizmeti sunan Le-Ka Grand Sah Hotel’de kalarak birçok yere yürüyerek ulaşabilirsiniz böylece Ağrı’nın sokaklarında dolaşarak şehri doyasıya gezebilirsiniz.

Kayak tatili için Ağrı’ya gelen ziyaretçiler için de otel içerisinde kayak ekipmanı muhafaza alanı bulunuyor. Misafirlerine birbirinden farklı ücrette, sade bir anlayışla dizayn edilmiş oda seçenekleri sunan otelde bütçenize uygun olan odayı seçebilirsiniz.

Standart oda ve suit oda seçeneklerinin olduğu otelde; balayı çiftleri için de özel ikramlar da var. Le-Ka Grand Sah HotelAğrı’ya gelen gezi severler için konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Özellikle üst düzey konfor ve hizmet arayışında olanların tercih ettiği Le-Ka Grand Sah Hotel, farklı oda seçenekleriyle her türden bütçeye de hitap ediyor.

Şehir merkezine kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz tesis, kaliteli hizmet anlayışıyla da dikkat çekiyor. İş seyahatleri ya da kenti keşfetmeye yönelik gerçekleştirdiğiniz her türden gezi rotasında konaklama alternatifi olarak Le-Ka Grand Sah Hotel’e listenizde yer verebilirsiniz.

Le-Ka Grand Sah Hotel – Ağrı Otelleri – En İyi 9 Otel
Le-Ka Grand Sah Hotel – Ağrı Otelleri – En İyi 7 Otel

4. Best Otel

Best Otel, Ağrı’nın şehir merkezine 4 kilometre uzaklıkta yer alan bir diğer otel. 2005 yılından beri hizmet veren otel Ağrı’nın yeni otellerinden biri sayılıyor. Ağrı Ahmed-i Havaalanına 9 kilometre uzaklıkta konumlanan otel bu sayede misafirlerine kolay ulaşım imkanı da sağlıyor.

Toplamda 18 odası bulunan otel, butik tarza hizmet veriyor. Kayak merkezine 7 kilometre uzaklıkta yer alan ve kayak ekipmanı muhafaza alanı da bulunan otel; özellikle  kayak tatili için Ağrı’ya gelen misafirlerin konumu sebebiyle de tercih ettiği otellerden bir tanesi.

İki ve üç kişilik oda seçeneklerinin mevcut olduğu otelde; ücretsiz wi fi ve açık büfe kahvaltı servisi de mevcut. Otele ait olan otoparkı da araçlı olan misafirler için kolaylık sağlıyor. Otelde dilerseniz ücretli vale servisi de alabilirsiniz. Evcil hayvanları ile birlikte tatil yapmak isteyen gezi severler için de müsait olan Best Otel bu özelliği ile de tercih sebebi olabilir. Best Otel de Ağrı merkezde misafirleri için konforlu bir konaklama imkanı sunan otellerden bir diğeri.

Ağrı Best Hotel, Ağrı’nın şehir merkezinde yer alan, toplamda 18 odası ile hizmet veren bir aile işletmesi. Ağrı havaalanından araç ile 20 dakikalık bir yolculuk sonrasında ulaşabileceğiniz Best Otel’in; kayak merkezine mesafesi ise 7 kilometre.

Kayak ekipmanı muhafaza alanı bulunan ve butik bir anlayışla misafirlerine hizmet veren Best Hotel; özellikle kış aylarında şehre kayak yapmak için gelen yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla tercih ettiği otellerden biri oluyor.

Odalarında; mini buzdolabı, kişisel kasa, klima, TV, banyo mevut olan Ağrı Best Hotel’in; araç ile gelen misafirleri için ücretsiz otopark alanı da var. Ücretsiz kablosuz internet hizmeti ve açık büfe kahvaltı hizmeti sunan Ağrı Best Hotel; merkezi konumda konaklamayı tercih eden ziyaretçiler için uygun olan, Ağrı otelleri arasında yer alan bir diğer seçenek.

Best Otel – Ağrı Otelleri – Ağrı Otelleri – En İyi 9 Otel
Best Otel – Ağrı Otelleri – Ağrı Otelleri – En İyi 7 Otel

5. Alp Otel

Alp Otel, Ağrı Havaalanına 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Ağrı şehir merkezinde yer almasından dolayı hem ziyaret için şehre gelen misafirlerin hem de iş için şehre gelen yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği Ağrı otellerinden bir diğeri de Alp Otel.

Farklı büyüklükte olan apart daireleri ile konuklarına ev konforu sunan otelin odalarının hepsinde mutfak mevcut. Yemek yapabilmeniz için mutfak araç ve gereçlerinin de olduğu odalarında dilerseniz ev konforunu yakalayabilirsiniz. Yatak dışında ayrıca oturma alanı da olan odaları sayesinde de kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor. Ücretsiz wi fi hizmeti ve otopark alanı olan Alp Otel, Ağrı geziniz sırasında ev konforunda konaklama için tercih edebileceğiniz bir diğer otel seçeneği.

Alp Otel – Ağrı Otelleri – Ağrı Otelleri – En İyi 9 Otel
Alp Otel – Ağrı Otelleri – Ağrı Otelleri – En İyi 7 Otel

6. Otel Metecan

Otel Metecan, toplamda 27 oda ile Ağrı’nın merkezinde hizmet veren, havaalanına 8.5 kilometre uzaklıkta yer alan Ağrı otellerinden bir diğeri. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisinin olduğu otel, Ağrı gezisi sırasında özellikle merkezi konumda konaklamak isteyen yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilebilir.

Otel Metecan’da misafirleri için ücretsiz otopark alanı ve ücretsiz wi fi da mevcut. Otel; ziyaretçilerine konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Şehir merkezinde yer alan Otel Metecan; Ağrı’nın turistlik yerlerinden olan; Diyadin Kaplıcaları, Hamur Kümbeti ve Balık Gölü’ne yürüme mesafesine yer alması otelin sahip olduğu bir diğer avantaj. Ayrıca, otelin etrafında Ağrı’nın yöresel lezzetlerinden olan; abdigör köftesi, murtuğa, yalancı köfte, hengel ve haşıl gibi yemekleri tadabileceğiniz birçok güzel restoran da bulunmakta.

Otel Metecan – Ağrı Otelleri – Ağrı Otelleri – En İyi 9 Otel
Otel Metecan – Ağrı Otelleri – Ağrı Otelleri – En İyi 7 Otel

7. Akbulut Otel

Otel Akbulut, Ağrı’nın merkezinde yer alan Ağrı otellerinden bir diğeri. Ahmed-i Han Havaalanına 8 kilometre uzaklıkta yer alan Otel Akbulut misafirlerine güzel bir şehir manzarası da sunuyor.

Otel odaları içerisinde; TV, kişisel kasa, banyo ve ücretsiz internet hizmetleri sunan Otel Akbulut’ta açık büfe kahvaltı da ücretsiz. 7/24 oda servisi hizmetinin olduğu Otel Akbulut; hem iş gezisi hem de seyahat için tercih edilebilecek Ağrı otelleri arasında yer alıyor.

Merkezde yer alan konumu ile şehre gelen yerli ve yabancı turistlere yürüme mesafesinde gezilecek yerler sunan otelin aynı zamanda yakınlarında birbirinden farklı lezzetlere ev sahipliği yapan restoranlar da var. Öğle ve akşam yemeğinin ücretli olarak servis edildiği otel dışında dilerseniz yakınlarında yer alan restoranlarında da lezzetleri yemekler yiyebilir ve şehri gezebilirsiniz.

Akbulut Otel – Ağrı Otelleri – Ağrı Otelleri – En İyi 7 Otel
Akbulut Otel – Ağrı Otelleri – Ağrı Otelleri – En İyi 7 Otel

Ağrı Otelleri

Ağrı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız Ağrı’da Gezilecek Yerler ve Ağrı’da Ne Yenir başlıklı yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Mesaj bırak

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *