Adıyaman’da Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

Güneydoğu Anadolu’da bulunan Adıyaman, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkatleri üzerine çeken bir şehirdir. Tarih öncesi dönemlerden itibaren yerleşimin bulunduğu düşünülen Adıyaman, özellikle Türkiye’nin pek çok bölgesinden ziyaretçilere kapıları aralar.

Perre Antik Kenti, Nemrut Dağı, Adıyaman Müzesi başta olmak üzere birçok farklı güzelliğin görülebileceği şehirde konaklamak isteyenler için farklı otel seçenekleri bulunur. Bu sayede rahat ve konforlu bir şekilde konaklayabilir, bir yandan da şehrin tarihi dokusunu hissetmek için tarihi güzelliklere ziyarette bulunabilirsiniz.

Ayrıca Adıyaman, Güneydoğu Anadolu mutfağının izlerini de taşır. Adıyaman’ın yöresel yemekleri, yabancı turistlerin de ilgisini çekmiş durumdadır. Yeni nesil Adıyaman çiğ köfte, Adıyaman mutfağı listesinde bulunan özel lezzetlerden bir tanesidir. Bunun yanı sıra Adıyaman gezinizde Besni Tavası, Adıyaman Köftesi, Meyir Çorbası ve daha pek çok lezzeti deneyimleyebilirsiniz. Böylelikle benzersiz bir tatil geçirebilirsiniz. İşte Adıyaman’da en iyi 18 restoran listesi!

Not: Bu yazımızı okuduktan sonra Adıyaman ne yenir listesini keşfetmek için « Adıyaman’da Ne Yenir » yazımıza bakmayı unutmayın.

Adıyaman’da En İyi 18 Restoran Listesi

1. Sürgü Ali Dayı Adıyaman

Sürgü Ali Dayı Adıyaman, çok özel lezzetlerin sunulduğu restoranlardan bir tanesidir. Güler yüzlü çalışanların yer aldığı, müşteri odaklılık ilkesi dahilinde hizmet sunmakta olan Sürgü Alı Dayı Adıyaman, Adıyaman yemek yerleri listesinde kendisine çok özel bir yer ediniyor. Balık ürünlerinin bulunduğu restoranda balığın yanı sıra et yemekleri de yiyebilirsiniz.

Sürgü Ali Dayı Adıyaman – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Sürgü Ali Dayı Adıyaman – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

2. Rabat Resort Otel

Rabat Resrot Otel, 2015 yılında hizmete başlayan ve birbirinden lezzetleri müşterileriyle buluşturan bir oteldir. Temel olarak konaklama alanı olarak hizmet veren otelin restoran bölümü de bulunur. Osmanlı mutfağından gelen lezzetlerin bir arada sunulduğu restoranda dünya mutfağından lezzetler de yer alır.

Rabat Resort Otel – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Rabat Resort Otel – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

3. Alim Sofrası Restaurant

Alim Sofrası Restaurant, yöresel yemeklerden en lezzetlilerini bünyesinde barındıran bir restorandır. Adıyaman yemek yerleri listesinde bulunan restoran, 2015 yılından beri kaliteli ve profesyonel hizmetine devam ediyor. Rezervasyon ile müşteri kabul eden restoran; dürüm, tavuk çeşitleri, kebaplar ve special et çeşitleri olmak üzere 4 farklı kategori üzerinden yenilikçi lezzetleri sizlerle buluşturuyor.

Kuzu etinin benzersizliğini üzerinde taşıyan lezzetleri deneyimleyerek gezinizin çok özel bir hal almasını sağlayabilirsiniz. Adıyaman’a ziyaretinizde Alim Sofrası Restaurant’a giderek sevdiklerinizle huzurlu anlar yaşayabilirsiniz.

Alim Sofrası Restaurant – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Alim Sofrası Restaurant – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

4. Neşetin Yeri Restoran

Neşetin Yeri Restoran, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yer alan bir işletmedir. Arabaya servis ve içeride servis olmak üzere iki farklı servis seçeneğine sahip olan restoran, çok özel lezzetleri benzersiz bir manzara eşliğinde sizlere sunuyor. Damak zevkinize uygun lezzetleri bir araya getirmiş olan Neşetin Yeri Restoran, kahve keyfi yapmanızı da sağlıyor.

Neşetin Yeri Restoran – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Neşetin Yeri Restoran – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

5. Otel Antiochos

Otel Antiochos, muhteşem bir restoran alanına sahip bir oteldir. Konforlu ve keyifli bir şekilde konaklamanızı olanaklı kılan Otel Antiochos, Adıyaman yemek yerleri listesinde yer alıyor. 200 kişilik bir restoranı bulunan Otel Antiochos, otantik dekorasyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yöresel lezzetlerin yer aldığı restoran ile Adıyaman yöresel lezzetlerini deneyebilirsiniz.

Otel Antiochos – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Otel Antiochos – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

6. İsias Hotel Adıyaman

İsias Hotel Adıyaman, doğal güzellikleriyle ön plana çıkan şehrin en iyi ve en kaliteli otelleri arasında bulunuyor. Özellikle ara öğünler ve kebap olmak üzere birçok farklı lezzeti bünyesinde barındıran restoran; kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacak.

Haftanın her günü ziyaretçilere açık olan İsias Hotel Adıyaman, benzersiz lezzetleri sizlerle buluşturmaktadır.

İsias Hotel Adıyaman – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
İsias Hotel Adıyaman – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

7. Kebapçı Beko

Kebapçı Beko, çok uzun bir süredir Adıyaman’da hizmetine devam eden bir yemek yeridir. Adıyaman yemek yerleri listesinde kendisine özel bir yer edinmeyi başaran Kebapçı Beko, benzersiz kebapları ve et yemekleriyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Özellikle lahmacunu ile ilgilerin odağı haline gelmekte olup bunun yanı sıra müşteri memnuniyetine de önem vermesiyle Adıyaman’ın en dikkat çeken yemek yerleri içerisinde bulunmaktadır. Adıyaman gezinizde Kebapçı Beko’yu ziyaret edebilir, sizlere sunulan lezzetler arasından tercihte bulunabilirsiniz.

Kebapçı Beko, her gün 10.00-21.00 saatleri arasında hizmet sunuyor.

Kebapçı Beko – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Kebapçı Beko – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

8. Kervansaray Restaurant

Kervansaray Restaurant, Adıyaman merkezde yer alan benzersiz restoranlardan bir tanesidir. İçeride servis ve paket servis olmak üzere iki farklı servis seçeneği olan restoran, temassız teslimat kabul etmektedir.

Çok özel et yemeklerine ev sahipliği yapan restoranda benzersiz akşam yemeklerini deneyimleyerek Adıyaman gezinizin muhteşem bir şekilde sonlanmasını sağlayabilirsiniz.

Haftanın her günü müşterilerine hizmet veren Kervansaray Restaurant, 08.00-22.00 saatleri arasında açıktır.

Kervansaray Restaurant – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Kervansaray Restaurant – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

9. Yeni Nesil Adıyaman Çiğköfte Kenan Usta

Yeni Nesil Adıyaman Çiğköfte Kenan Usta, Adıyaman yemek yerleri listesinde bulunan ve yeni nesil çiğköftesiyle ön plana çıkan bir mekandır. Fast food restoranı olarak da bilinen Yeni Nesil Adıyaman Çiğköfte Kenan Usta, lezzetli çiğköfteleriyle tanınmaktadır.

Haftanın her günü 10.00-00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Yeni Nesil Adıyaman Çiğköfte Kenan Usta – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Yeni Nesil Adıyaman Çiğköfte Kenan Usta – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

10. Ziyaoğlu Adana Ocakbaşı

Ziyaoğlu Adana Ocakbaşı, Adıyaman ziyaretinde bulunan kişilerin mutlaka ziyaret ettiği mekanlardan bir tanesidir. Adıyaman yemek yerleri listesinde de bulunan Ziyaoğlu Adana Ocakbaşı, adres Yenipınar Erdem Caddesi 311 olarak Adıyaman merkezde yer alıyor. İçeride servis ve paket servis olacak şekilde farklı servis seçenekleri bulunan mekanda birbirinden özel lezzetleri deneyimleyebilirsiniz.

Sade Adana, Sade Acılı Adana, Tavuk Kanat ve daha pek çok lezzet; Ziyaoğlu Adana Ocakbaşı menüsünde yer alıyor. Ayrıca şık ve temiz bir mekan olma özelliğine sahiptir.

Haftanın her günü 05.30-23.00 saatleri arasında hizmet vermekte olan Ziyaoğlu Adana Ocakbaşı, Adıyaman gezinizin benzersiz bir hal almasını sağlayacak.

Ziyaoğlu Adana Ocakbaşı – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Ziyaoğlu Adana Ocakbaşı – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

11. Saraylı Künefe Adıyaman

Saraylı Künefe Adıyaman, Adıyaman’ın Altınşehir Mahallesi’nde bulunan ve çok özel künefe çeşitleriyle dikkatleri üzerine çeken bir mekandır. Paket servisi ve adrese servis seçeneklerinden yararlanabileceğiniz mekanda çok özel lezzetler sizleri bekliyor.

Üniversitenin yakınında bulunduğu için öğrencilerin de tercih edebileceği Saraylı Künefe Adıyaman, kendisine ait otoparka sahip olduğundan araçlarıyla gelen ziyaretçilerin otopark aramasını önlüyor. Ayrıca Adıyaman’da künefe bakımından birçok mekanın bir adım önünde yer alıyor.

Haftanın her günü 09.00-00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Saraylı Künefe Adıyaman – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Saraylı Künefe Adıyaman – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

12. Vadi-i Leman Hotel

Vadi-i Leman Hotel, Adıyaman’ın en özel konaklama alanlarından bir tanesidir. Adıyaman merkezde yer alan otel, ziyaretçilerin benzersiz bir şekilde konaklamasına olanak tanıyor. Toplantı ve organizasyonlar için özel bir alanı bulunan otelde aynı zamanda benzersiz lezzetlerin yer aldığı restoran da mevcuttur.

Adıyaman mutfağına ait çok özel lezzetlerin bulunduğu restoranda muhteşem lezzetleri deneyimleyebilirsiniz. Açık büfe kahvaltının yanı sıra yiyecek-içecek menüsünde yer alan lezzetleri talep edebilirsiniz. Güler yüzlü personellerin çalıştığı restoran, hijyenik koşullar altında misafirlerine eşsiz lezzetleri bir arada sunuyor.

Vadi-i Leman Hotel, haftanın her günü hizmet vermektedir.

Vadi-i Leman Hotel – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Vadi-i Leman Hotel – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

13. Hanımeli Sofrası

Hanımeli Sofrası, içli köfte ve benzersiz lezzetlerden oluşan kahvaltısıyla dikkatleri üzerine çeken mekanlardan bir tanesidir. Adıyaman yemek yerleri listesinde bulunan Hanımeli Sofrası, soğuk mezeleri ve sac kavurmalarıyla da meşhurdur. Ziyaretçilerine çok özel lezzetlerle kucak açan mekan, Adıyaman ve çevre illerden pek çok kişinin ilgisini çeken alanlardan bir tanesidir.

Hanımeli Sofrası, her gün 07.30-23.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Hanımeli Sofrası – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Hanımeli Sofrası – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

14. Mera Gurme

Mera Gurme; temassız teslimat, paket servisi ve içeride servis olmak üzere 3 farklı teslimat seçeneğine sahip olan ve misafirlerine çok özel lezzetleri bir arada sunan mekanlardan bir tanesidir. Merkezde yer alan Mera Gurme, rahat bir şekilde ulaşım sağlanabilen bir yemek yeri olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.

Özellikle serpme kahvaltısıyla meşhur olan mekan, oldukça farklı lezzetleri bir arada sunuyor. Adıyaman gezinizde Mera Gurme’yi ziyaret ederek benzersiz lezzetleri deneyimleyebilir, gezinizin çok özel geçmesini sağlayabilirsiniz.

Haftanın her günü 06.30-20.00 saatleri arasında açık olan Mera Gurme, en özel lezzetleri sizlere sunmaya devam ediyor.

Mera Gurme – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Mera Gurme – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

15. Bu Cafe

Bu Cafe, Adıyaman’ın Akıncılar Caddesi’nde bulunan ve Adıyaman yemek yerleri listesinde kendisine yer bulan bir kafedir. İçeride servis, temassız servis ve paket servis; mekanın sunduğu teslimat seçenekleridir. Pide, künefe, kahve ve daha pek çok lezzeti bir arada sizlere sunmakta olan Bu Cafe; Adıyaman ziyaretiniz sırasında soluklanmanızı olanaklı hale getiriyor.

Hijyenik bir ortamda misafirlerini ağırlayan mekan, aynı zamanda güler yüzlü çalışanlarıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca farklı lezzetleri sunarak her damak zevkine uygun yiyecekleri müşterilerine sunmaya çalışıyor. Hızlı teslimat seçeneği ile Adıyaman’da ön plana çıkan bir mekan olduğunu belirtmek de mümkündür. Adıyaman gezinizde çok özel lezzetleri muhteşem bir atmosferde deneyimlemek istiyorsanız, Bu Cafe’yi tercih edebilirsiniz.

Haftanın her günü açık olan Bu Cafe, 06.00-00.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Bu Cafe – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Bu Cafe – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

16.Sultan Sarayı Restoran

Sultan Sarayı Restoran, Adıyaman’da tercih edilebilecek mekanlardan bir diğeridir. Adıyaman Kahta’da bulunan mekan, müşterilerin ilgisini çeken bir atmosfere sahiptir. Adıyaman yöresel lezzetlerini hijyenik bir ortamda sunmakta olup Adıyaman ziyaretinde dikkatlerin odağı haline gelen mekanlar arasında yer alıyor.

Et yemekleri ve mezelerin yapıldığı mekanda sevdiklerinizle birlikte benzersiz anlar geçirebilirsiniz. En lezzetli kebapları bünyesinde barındıran restoranda kebap ve et yemekleri yiyebilir, tatilinizin çok özel geçmesini sağlayabilirsiniz. İçeride servis, paket servis ve temassız servis seçeneklerinden herhangi bir tanesini tercih edebilirsiniz.

Sultan Sarayı Restoran, haftanın her günü 07.15-21.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Sultan Sarayı Restoran – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Sultan Sarayı Restoran – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

17. Beşpınar Marina Tesisleri

Beşpınar Marina Tesisleri, Adıyaman merkezde yer alan ve Adıyaman yemek yerleri kapsamında değerlendirilebilen bir alandır. Çok özel kebap çeşitlerinin bulunduğu mekan, ziyaretçilerin muhteşem bir manzara eşliğinde arzu ettikleri lezzetleri deneyimlemesini olanaklı hale getirir. Ziyaretçilerin hayran kaldıkları tesis, sevdiklerinizle keyifli anlar geçirmenizi sağlıyor.

Beşpınar Marina Tesisleri haftanın her günü açıktır.

Beşpınar Marina Tesisleri – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Beşpınar Marina Tesisleri – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

18. Elan Cafe

Elan Cafe, Adıyaman yemek yerlerinden bir diğeridir. Özellikle gençlerin tercih ettikleri kafe, daha çok fast food gıdaların satışında bulunuyor. Adıyaman merkezde Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Elan Cade, güler yüzlü personeliyle oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor. Fiyatları oldukça uygun olduğu için Adıyaman’da yaşayan pek çok kişi, kafeye giderek çok özel lezzetlerini deneyimliyor.

Adıyaman’da tercih edilebilecek mekanlar arasında yer alan ve hijyenik ortamda lezzetlerini sizlere sunmakta olan Elan Cafe, birbirinden özel lezzetler arasından tercihte bulunmanıza olanak tanıyor. Adıyaman ziyaretinizde durup dinlenmek ve sevdiklerinizle eşsiz anlar geçirmek için Elan Cafe’yi ziyaret edebilirsiniz.

Elan Cafe – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran
Elan Cafe – Adıyaman Yemek Yerleri – En İyi 18 Restoran

Adıyaman Yemek Yerleri

Adıyaman hem gezilecek yerleri hem de yöresel lezzetleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir şehirdir. Antik kentleri, müzeleri ile ön plana çıkan Adıyaman’da Nemrut Dağı’nı ziyaret edebilir; Cendere Köprüsü’nde tarihi bir gezi gerçekleştirebilir, Keleş Konağı’na gidebilirsiniz. Doğal ve tarihi güzellikleriyle ziyaretçilerine ilgisine mazhar olan şehir, aynı zamanda çok özel lezzetleri de ziyaretçilerine sunuyor. Adıyaman tatilinizi planlayarak sevdiklerinizle muhteşem anlar yaşayabilirsiniz.

Adıyaman hakkında daha detaylı bilgi için Adıyaman Gezilecek Yerler önerileri ve Adıyaman Otelleri makalelerini inceleyebilirsiniz.

Mesaj bırak

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *